22.09.2007 21:56

Tres punts de coratge (2-1)

Cristina Collado

El Barça Senseit s’ha emportat els primers tres punts a la Lliga després d’imposar-se al Caja Segòvia per 2 gols a 1. Les ganes i l’empenta de l’equip barcelonista l’ha dirigit cap a la victòria.

Gran tarda d’estrena al Palau Blaugrana. El Barça Senseit es presentava aquesta nit davant la seva afició, i ho ha fet amb nota. Potser no han passat l’examen desplegant un gran joc, però sí ho han fet amb coratge i ganes. Aquestes s’han fet paleses sobretot a la segona part, quan el Barça Senseit ha capgirat el marcador i s’ha endut aquests tres importants punts. Els de Carmona són desens a la classificació.

Joc de defenses

Ja ho havia advertit Marc Carmona. El Caja Segòvia és un equip que defensa molt bé, i això ho ha patit el Barça Senseit sobretot en la primera part. Els blaugranes, però, no han estat menys i han treballat molt seriosos en tasques defensives. Per això ha costat tant trencar el 0-0 del marcador. La primera gran ocasió del Barça ha estat per Fernandao, que ha dirigit una contra però el seu xut l’ha desviat Cidao. Javi Rodríguez també ha tingut la seva dosi d’ocasions. Però ha estat el xut de Fran Serrano el més perillós, ja que s’ha estavellat al pal.

Però a dos minuts i mig per a la mitja part, PC ha fet falta sobre Guga. Era la sisena del conjunt blaugrana i, per conseqüent, l’equip visitant havia de picar el doble penal. Ha estat el mateix Guga l’encarregat de xutar, i res ha pogut fer Paco Sedano per aturar-ho. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

La força del Palau

web_02.jpgNomés començar la segona part Fernandao ha tingut dues molt bones ocasions consecutives. En la primera ha enviat la pilota fora després d’un xut al seu estil a la mitja volta. En la següent, encara més clara, Javi li ha regalat la pilota al pívot brasiler amb un passi entre línies, però el xut de Fernandao ha anat fora de porteria. Acte seguit, el capità ha encoratjat el públic des de la pista. Però no ha calgut donar massa ànims als 3.000 aficionats que s’han arreplegat al Palau, sinó que sols ja han donat prou ànims a l’equip. De fet, el públic ha estat una peça clau en la remuntada del Barça Senseit.

Empat i patiment final

El públic, un el peu prodigiós de Diego. El tanca del Caja Segòvia ha intentat desviar el xut de còrner de Javi Rodríguez, però el seu intent ha acabat al fons de la xarxa i amb l’empat a un en el marcador als 30 minuts de partit. A partir d’aquest moment el Barça Senseit s’ha cregut que podia guanyar, i empès principalment per un gran PC, ha trobat el gol de la remuntada. Abans, però, el mateix tanca brasiler ha tingut una bona ocasió després d’exhibir la seva qualitat amb un barret sobre un jugador del Caja Segòvia. El xut final de PC, però, l’ha desviat Cidao. I encara Fernandao ha pogut aprofitar el refús però l’esquena de Tobe ha evitat el gol.

No han pogut fer el mateix, però, amb el xut de Rafa Muñoz. Després d’una bona jugada individual, Rafa ha fet el segon i definitiu gol per al seu equip. El Barça Senseit, però, encara ha hagut de patir. L’últim minut del partit s’ha fet etern. Amb els cinc jugadors del Caja Segòvia en camp blaugrana –Carlos actuant com a porter-jugador-, els de Miguel Rodrigo han buscat l’empat fins l’últim segon. Les millors ocasions, una de Cassio a la mitja volta, que ha anat fora de porteria; i una altra de Guga que ha desviat molt atent Paco Sedano. Al final, però, el Barça Senseit ha pogut mantenir el 2-1, i s’ha emportat els tres punts.