09.09.2007 16:22

Els penals dicten sentència (5-3)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut la final del Torneig Internacional d’Arganda del Rey enfront del Carnicer Torrejón en la tanda de penals, després d’arribar al minut 40 de partit amb empat a tres en el marcador.

No ha tingut sort el Barça Senseit en la tanda de penals. L’efectivitat que ha caracteritzat els blaugranes en els darrers enfrontaments –han marcat 14 gols en els últims dos amistosos- no els ha acompanyat en la tanda de penals. El resultat d’empat a tres en el marcador en la final del I Torneig Internacional d'Arganda del Rey entre el Carnicer Torrejón i el FC Barcelona Senseit ha obligat a celebrar la tanda de penals per decidir el guanyador. S’ha imposat l’equip madrileny.

El Carnicer s’avança

El partit ha començat amb un gol matiner del conjunt dirigit per José Carnicer. Ha estat l’ala-tanca Juanpe l’encarregat d’inaugurar el marcador. El partit ha continuat amb domini altern per part dels dos equips, però ha tornat a ser el Carnicer qui ha tingut la sort de cara a porteria, amb el gol de Jesús García. Abans del descans, però, Juan Carlos López ha retallat diferències en favor del Barça Senseit.

La remuntada, a tocar

A la represa, les coses s’han posat molt de cara per als blaugranes. Quan no havien passat ni dos minuts del segon temps, Javi Rodríguez ha aconseguit empatar el partit a dos gols. La insistència blaugrana ha vist recompensa, quan Dani Fernández ha posat el seu equip per davant en el marcador. La remuntada es veia cada vegada més a prop, però aquesta s’ha escapat gairebé en l’últim sospir del partit. Geison ha empatat el matx a falta d’un minut per al xiulet final.

Tanda de penals maldita

Aquest empat ‘in extremis’ ha obligat a celebrar la tanda de penals, i aquesta ha estat la sentència dels blaugranes. El Carnicer ha posat els nervis al cos dels de Carmona en anotar les dues primeres penes màximes, obres de Juanra i Párraga. Tot i haver fallat les dues següents -el xut de Jesús García l'ha aturat Cristian, i el de Geison s'ha estavellat al pal-, el Barça Senseit no ha marcat cap dels penals. Els tres primers, picats per Fran, Dani Fernández i Rafa Muñoz, els ha evitat el porter Jesús Herrero, que ha estat escollit el jugador més valuós del torneig. En l'últim intent dels blaugranes, Chico ha enviat la pilota fora. Així doncs, el Carnicer Torrejón ha estat el campió del I Torneig Internacional d'Arganda del Rey.
CARNICER TORREJÓN, 3 (2)
FC BARCELONA SENSEIT, 3 (0)

Carnicer Torrejón: Herrero, Juanpe, Geison, Jaison i Juanra –cinc inicial-, Minhoca, Párraga, Jesús García, Luís Silva i Kogure

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, Fernandao, Javi Rodríguez, Fran i Dani Fernández –cinc inicial-, Chico, PC, Igor, J. Cáceres, J. C. López, Pedrinho, Cristian i Rafa Muñoz

Gols: 1-0, Juanpe (4’); 2-0, Jesús García (12’); 2-1, J. C. López (14’); 2-2, Javi Rodríguez (22’); 2-3, Dani Fernández (28’); 3-3, Geison (39’)

Penals: 1-0, Juanra; 1, Fran; 2-0, Párraga; 2-0, Dani; 2-0, Jesús García; 2-0, Rafa; 2-0, Geison; 2-0, Chico