08.09.2007 15:51

A la final per la porta gran (8-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit s’ha imposat al Boavista FC en la semifinal del Torneig Internacional d’Arganda del Rey per un contundent 8 a 2. Diumenge a les 13:00 h jugarà la final contra el Carnicer Torrejón.

Els de Marc Carmona han donat una lliçó de bon joc i efectivitat en la semifinal del I Torneig Internacional d’Arganda del Rey. El rival a batre era el Boavista FC, un equip portuguès de la primera divisió del seu país, però bastant jove e inexpert en la màxima competició. El Barça Senseit ha fet valer l’experiència de cadascuna de les seves figures i s’han imposat per un contundent 8 a 2.

L’equip dirigit per Marc Carmona jugarà diumenge la final contra el Carnicer Torrejón, a les 13:00 h. Abans, a les 11:00, Gestesa i Boavista disputaran el partit pel tercer i quart lloc.

Golejada abans de la mitja part

El partit ha tingut un clar i únic dominador: el Barça. Tot i la golejada, però, el primer gol no ha arribat fins el minut 9 de partit, obra de Dani Fernández. A partir d’aquesta diana, el conjunt blaugrana no ha deixat opció als seus rivals. Fernandao, Javi Rodríguez, Rafa Muñoz i Pedrinho, han ampliat el marcador a 5-0 al descans, un resultat que deixava el partit pràcticament sentenciar.

Per si restava algun dubte, quan no havia transcorregut ni un minut de la segona part, usto Cáceres ha fet el sisè. Igor i Cáceres una altra vegada han tancat la golejada. Aquest ampli resultat ha permès els homes de Marc Carmona relaxar-se. Ha estat en aquest moment quan els portuguesos han tingut alguna opció. Ferreira i Fabinho han maquillat el resultat en favor del seu equip. Un resultat que podria haver estat molt més ampli. Javi Rodríguez ha enviat una pilota al pal, i els jugadors blaugranes han protagonitzar alguna contra en superioritat numèrica, encara que no les han pogut finalitzar. Tot i això, l’efectivitat dels blaugranes és indiscutible.

Igor s’estrena i Chico no juga

A banda del resultat, es poden fer més lectures positives del partit com, per exemple, l’estrena golejadora d’Igor. El pivot brasiler no jugava amb l’equip des del torneig de Salou, fa al voltant de tres setmanes, degut a una lesió al genoll. Després d’entrenar-se amb l’equip aquesta setmana ha pogut tenir minuts en el partit disputat a Madrid, on s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana. També ha fet el primer gol aquesta pretemporada el pivot Rafa Muñoz.

L’únic jugador que havia estat tocat a principis de setmana i que no ha jugat ni un minut ha estat Chico. Per precaució, i donat el resultat, el cos tècnic ha decidit reservar-lo. D’altra banda, han tornat a trepitjar el parquet PC i Pedrinho, els altres dos jugadors que no van participar en l’últim partit amistós degut a diverses sobrecàrregues musculars.

El Canicer, per penals

El Carnicer Torrejón ha estat l’altre finalista d’aquest torneig madrileny. Els madrilenys s’enfrontaven al Gestesa Guadalajara, precisament el primer rival del Barça Senseit a la lliga, el pròxim cap de setmana. El matx ha acabat amb empat a quatre en el lluminós, però finalment s’ha imposat el Carnicer Torrejón en la tanda de penals.
FC BARCELONA SENSEIT, 8
BOAVISTA FC, 2

FC Barcelona Senseit: Cristian, Javi Rodríguez, J. Cáceres, Fran Serrano i Fernandao –cinc inicial-, PC, J. C. López, Rafa Muñoz, Dani Fernández, Igor, Paco Sedano i Pedrinho

Boavista FC: Alexandre Peixoto, Fabinho, Ferreira, Ramada i Peixeira –cinc inicial-, Liborio, Guri, André, Marau i Rogerio

Gols: 1-0, Dani Fernández (9’); 2-0, Fernandao (13’); 3-0, Javi Rodríguez (15’); 4-0, Rafa Muñoz (17’); 5-0, Pedrinho (19’); 6-0, J. Cáceres (21’); 7-0, Igor (24’); 8-0, J. Cáceres (27’); 8-1, Ferreira (32’); 8-2, Fabinho (34’)