01.09.2007 23:01

Victòria i bones sensacions (2-6)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha vençut el Marfil Santa Coloma en l’amistós disputat aquest dissabte. És la primera golejada dels de Carmona en un partit que ha constatat la millora de l’equip.

Bones sensacions. Això és el que ha transmès el Barça Senseit en l’amistós que ha disputat aquest dissabte al Nou Pavelló de Santa Coloma. Més enllà dels gols, el partit ha servit per comprovar la millora en el joc dels blaugranes. Tot i que no hi han participat els brasilers Igor, PC, Chico i Pedrinho, per precaució davant diverses molèsties, la resta de la plantilla, inclòs el juvenil Sergio Sierra, conegut com ‘Sepe’, han estat a l’alçada.

Fernandao obre el marcador

La golejada l’ha iniciat Fernandao al minut 4. Després d’una gran jugada col•lectiva, amb una combinació final entre Dani Fernández i Javi Rodríguez, el pivot brasiler ha sumat el primer gol del partit. Fins i tot el porter Paco Sedano s’ha afegit a la celebració del gol. En el minut següent, Juan Carlos López ha ampliat distàncies amb un gran gol des de la banda dreta.

qm3d6719.jpgUna altra jugada d’equip ha finalitzat amb el gol de Justo Cáceres. Era el tercer i només feia vuit minuts que jugaven. I encara podien haver estat més si arriba a entrar un xut de Fernandao que ha acabat tocant el pal. Ha estat finalment a la represa que el Barça Senseit ha acabat de matar el partit. Un nou gol de Fernandao i un altre de Javi Rodríguez l’han deixat pràcticament sentenciat.

Reacció del Marfil

Tot i el resultat que mostrava el lluminós, però, el Marfil ha tret forces per retallar distàncies. Primer Héctor, i després Julio han batut la porteria de Cristian, que havia sortit a la segona part en substitució de Paco Sedano. Però el partit ja estava decidit. Només faltava la cirereta del pastís, i aquesta l’ha posat el capità en materialitzar un penal que havien comès contra Juan Carlos López. Era el sisè i definitiu gol.

Fernandao ha estat l'autor de dos gols
MARFIL SANTA COLOMA, 2
FC BARCELONA SENSEIT, 6

Marfil Santa Coloma: Cala, Julio, Lorenzo, Rubén i Albert –cinc inicial-, Tigrinho, Ignasi, Rafa i Héctor

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, J. C. López, Dani Fernández, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Fran, J. Cáceres, Rafa Muñoz, Sepe i Cristian

Gols: 0-1, Fernandao (3’); 0-2, J. C. López (4’); 0-3, J. Cáceres (8’); 0-4, Fernandao (22’); 0-5, Javi Rodríguez (26’); 1-5, Héctor (28’); 2-5, Julio (34’); 2-6, Javi Rodríguez (39’)