FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.05.2008 14:17

El capità destaca la confiança de l’equip

www.fcbarcelona.cat


Ja classificats per a les semifinals, només els queda conèixer qui serà el seu rival. Després de la temporada irregular que han protagonitzat la situació en què es troben els genera il·lusió i confiança: “Estem amb molta confiança”, afirma el capità.


Javi Rodríguez ha visitat aquest migdia el plató del programa de Barça TV, on ha assegurat que l’equip es troba en un gran moment de forma i amb molta confiança per afrontar les semifinals: “L’equip està en una tònica molt bona, hem guanyat els partits importants de la temporada, i l’equip ha respost bé. Estem amb molta confiança. Qui ens havia de dir que estaríem a semifinals després de la temporada irregular que hem tingut”, afirma el capità blaugrana.

La incògnita del rival

QM3D7425.jpgFins dissabte al vespre el Barça Senseit no coneixerà el seu rival a les semifinals. Sortirà del guanyador del partit entre l’Interviú Fadesa i el Lobelle Santiago. Javi reconeix que veu més assequible poder imposar-se als gallecs, però recorda que a aquestes alçades del campionat qualsevol pot sorprendre: “El Lobelle és un rival inferior a l’Interviú. Jo crec que tant l’Interviú com El Pozo Múrcia són els dos equips més bons i més difícils de batre. Però en unes semifinals, i fins i tot en uns quarts, pot passar de tot. Tot i això, prefereixo el Lobelle perquè crec que tindríem més possibilitats de passar a la final.” Cal recordar que si els blaugranes s’enfronten finalment al Lobelle seria el Barça Senseit el que tindria el factor pista a favor.

Preguntat sobre qui creu que passarà a semifinals, Javi destaca: “Crec que passarà l’Interviú”. Tanmateix, deixa clar: “No sóc bo fent pronòstics.”

Una setmana de preparació

El Barça Senseit tindrà més temps que el seu rival per preparar-se per a les semifinals. Aquest detall, però, no el veu tant positiu Javi Rodríguez, per a qui hauria estat positiu jugar aquesta setmana: “A nosaltres ens hauria anat molt bé jugar aquesta setmana per mantenir el ritme que portàvem. Però hem tingut una setmana per preparar-nos bé i ara ens toca esperar el rival.”

Il·lusionats

Javi_Rodriguez_Vs_Carnicer.JPGMés enllà de la preparació física, el més important pel capità blaugrana és el moment anímic que viu l’equip: “El més important és que estem molt il·lusionats, perquè estem fent bé les coses.”

Sobretot en aquest tram final de la temporada els blaugranes han donat la cara al cent per cent: “Fora de casa no havíem guanyat gaires partits, i vam guanyar a València, en el partit que ens jugàvem estar al play-off, i després a Benicarló. Eren dues pistes mols difícils.”

La Copa: l’espina clavada

Tot i això, per Javi Rodríguez hi ha una taca negra en aquesta temporada, que és no haver-se pogut classificar per a la Copa d’Espanya: “Està sent una temporada gairebé molt bona, perquè no ens vam classificar per a la Copa, sinó hauria estat excel·lent. Tenim l’orgull una mica ferit per no haver jugat la Copa.”

El capità destaca la confiança de l’equip
La importància de Fernandao
El gran nivell que ha exhibit Fernandao en els últims partits és la mostra del moment en què es troba la resta de l’equip. Javi Rodríguez destaca la importància del pivot brasiler i confia que pugui arribar a temps a les semifinals: “És un jugador molt important i ha arribat en un moment excel·lent a aquest tram decisiu. El trobarem a faltar si no hi és, però toquem fusta perquè hi pugui ser.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana