FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.05.2008 16:21

“Hem d’aprofitar aquests dies de preparació”

Cristina Collado


El Barça Senseit ja prepara el primer partit de semifinals. A falta de saber el rival amb qui tocarà enfrontar-se, l’equip treballa amb intensitat per arribar amb les màximes condicions. “Hem d’aprofitar aquests dies de preparació”.


El Barça Senseit espera rival a semifinals. Després de superar als quarts el Benicarló, el contrincant a semis pot ser el Lobelle de Santiago o l’Interviú Fadesa. Si finalment l’equip que es classifica és el gallec, el Barça tindrà el factor pista a favor, ja que van quedar pitjor classificats que els blaugranes.

Entre els jugadors barcelonistes ja hi ha preferències: “Personalment prefereixo el Lobelle, però sabem que qualsevol rival serà molt complicat. Estem a les semifinals de la Lliga i qualsevol equip et pot guanyar. Si finalment ens toca el Lobelle tindríem el factor pista a favor, i veient com està responent la gent i com s’omple el Palau, ens aniria molt bé”, afirma Fran Serrano.

Més temps que el rival

qm3d4412.jpgDerrotar el Benicarló en dos partits permet als de Marc Carmona disposar de més temps per preparar les semifinals, temps de què no disposarà el rival: “Resoldre l’eliminatòria en dos partits ens va molt bé. Ara tenim prou dies per davant per treballar amb tranquil•litat i per recuperar la gent que està tocada. Hem d’aprofitar molt aquests dies de preparació per entrenar-nos fort i mentalitzar-nos per jugar aquesta semifinal.”

Més motivació

Després dels últims resultats obtinguts, l’equip es troba a aquestes alçades de campionat en un estat anímic immillorable i això es trasllada a la pista: “Ser a semifinals ens dóna un plus de motivació i confiança per afrontar el que vingui. L’equip està molt bé anímicament. Després de tota la feina de la temporada i de tot el que hem patit, la situació que estem vivint és per no despertar-se.”
“Hem d’aprofitar aquests dies de preparació”
Recuperar jugadors
Aquesta setmana servirà al cos tècnic per recuperar els efectius tocats. Igor i Fernandao es recuperen de les seves molèsties i es preveu que tots dos puguin arribar a temps al primer partit de les semifinals.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana