FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

08.05.2008 17:15

Fernandao: “Diumenge hem de rematar”

www.fcbarcelona.cat


Aquest diumenge el Barça Senseit podria sentenciar el seu pas a les semifinals dels play-off de la Lliga. Si no guanyen, s’ho jugarien tot a la pista del Benicarló. Per això Fernandao recomana: “Diumenge hem de rematar”.


Tornar a guanyar 1-7 el Benicarló és una gesta pràcticament impossible. La igualtat dels dos conjunts obliga a pensar que diumenge (12.30 h) el marcador serà molt més igualat. Així ho creu la plantilla: “Serà un partit totalment diferent. No crec que es repeteixi el partit que vam jugar allà perquè és atípic d’un play-off un resultat d’1 a 7. Crec que haurem d’estar molt concentrats perquè serà un partit molt difícil. Ells vindran amb un altre esperit, segur”, afirma Fernandao.

El Benicarló vindrà al Palau a empatar l’eliminatòria per forçar el tercer partit. El Barça Senseit, per contra, vol evitar tornar al pavelló municipal de Benicarló. Per això, cal sentenciar diumenge: “Sabem que serà un partit difícil, però serem a casa, davant la nostra afició, i hem de rematar. No hem de deixar-ho per a Benicarló perquè allà serà molt difícil.”

En el millor moment

Per Fernandao, l’equip blaugrana es troba en el millor moment de la temporada: “L’equip està bé. Arribem als play-off en la millor forma aquest any, i de mica en mica tenim més unió entre nosaltres. Físicament crec que estem molt millor que a la primera volta. Vam passar per un mal moment, però ara ens toca gaudir.”

Crida a l’afició

És clar que l’equip estarà el cent per cent, al mateix nivell, segur, que estarà l’afició del Palau. Els aficionats blaugrana han recolzat l’equip en els moments importants de la temporada. Fernandao ha fet una crida a l’afició: “Tenim una oportunitat molt gran de ser a semifinals i de fer alguna cosa històrica amb el futbol sala del club. Per això comptem amb vosaltres, que sereu un jugador més.”

Fernandao: “Diumenge hem de rematar”
Tot l’equip en bona forma
Qüestionat sobre si està vivint el seu millor moment, Fernandao reconeix que “podria ser”, però relaciona el seu gran estat de forma amb el moment que viu tot l’equip: “Crec que tots estem bé, i això fa que un pugui destacar més, però tots estem igual.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana