FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.05.2008 17:49

Victòria amb valor afegit

Cristina Collado


Guanyar el Benicarló per 1 gol a 7 no és una simple victòria. Sobretot si es té en compte que els dos partits que havien disputat a la lliga regular, havien acabat en empat. El Benicarló, a més, era el tercer equip menys golejat del campionat.


La victòria davant del Benicarló ( 1-7 ) té un valor especial. Perquè han guanyat el primer partit dels play-off, perquè ara poden sentenciar l’eliminatòria a casa, el pròxim diumenge al Palau, i perquè van superar tot un ós: el Benicarló Onda Urbana. Imposar-se el conjunt castellonenc a la seva pista i per golejada és meritori. Sobretot si es té en compte que els dos partits que havien disputat tots dos conjunts aquesta temporada, havien acabat amb el marcador en taules. En el primer, disputat al pavelló municipal de Benicarló, el resultat va ser d’empat a 3. En l’enfrontament viscut al Palau Blaugrana, l’empat va ser a zero, resultat que demostra la qualitat defensiva del rival.

Aposta arriscada

Leandro.jpgLes 7 dianes que li va clavar el Barça Senseit al Benicarló Onda Urbana van ser la conjunció d’un gran joc ofensiu dels blaugranes i d’una aposta arriscada dels locals. Jugar amb atac de 5 durant gairebé els 40 minuts els va passar factura. El porter Leandro va veure frustrades totes les seves arribades a porteria, i el Barça Senseit va aprofitar les pujades del meta a camp contrari per sentenciar el matx.

Dels equips menys golejats

La defensa és un dels punts forts del Benicarló. El conjunt castellonenc va acabar la lliga regular com el tercer equip menys golejat, amb 81 gols en contra. Només tenien millor marca l’Interviú i el Caja Segòvia, amb 80 gols encaixats. És per això que el partit jugat ahir a Benicarló es preveia amb pocs gols, però va resultar tot el contrari.
L'ambient al pavelló municipal de Benicarló. Foto: Benicarló
L'ambient al pavelló municipal de Benicarló. Foto: Benicarló
Ambient ensordidor
El pavelló municipal de Benicarló té capacitat per a 2.000 persones, i va fer ple. L’ambient era ensordidor, ja que el públic no va deixar d’animar el seu equip en cap moment. El club castellonenc ha posat a disposició dels seguidors autocars per traslladar-se fins a Barcelona a presenciar el partit que es jugarà diumenge a les 12:30 h al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana