FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.05.2008 11:15

“Guanyar el primer partit serà el més complicat”

Cristina Collado


El Barça Senseit afronta una situació gairebé nova en la seva història, que és la participació en uns play-off pel títol de Lliga. Segons el jugador Chico, “guanyar el primer partit serà el més complicat”.


Fa dos anys, l’equip jugava a la Divisió de Plata; ara estan immersos en els play-off pel títol de Lliga. És un canvi força brusc que cal pair, si pot ser, amb una ràpida victòria. Chico està convençut que guanyar el primer partit serà el més complicat, però que si es passa la prova, el camí s’aplanarà força: “Principalment guanyar aquest primer partit serà el més complicat. Estem en una situació diferent a tot el què hem viscut fins ara. Aquests són els nostres primers play-off. Tot passa per aquest partit. Si guanyem avui, el partit de diumenge al Palau serà més accessible.”

Chico està il·lusionat amb què el seu equip aconsegueixi un bon resultat a Benicarló, sobretot sabent els problemes que han tingut aquesta temporada: “Tenim molta il•lusió per aconseguir alguna cosa positiva allà. Després de tots els problemes que hem tingut durant la temporada per aconseguir l’objectiu de classificar-nos, crec que podem aconseguir els tres punts.”

Recompensa a l’esforç fet

Per a jugadors com Chico, que han viscut l’evolució de l’equip des que era a la Divisió de Plata, arribar a aquest punt és molt especial: “Porto quatre anys al club. He aconseguit l’ascens, ara la classificació per als play-off, després d’haver passat per diverses lesions. Ja ha arribat el moment de la victòria de la secció.”

Per al tanca brasiler, aquest serà el primer partit que jugui a la pista castellonenca. El de la temporada passada, se’l va perdre per lesió, i el de la present campanya, perquè no tenia fitxa. Tot i això, coneix molt bé l’ambient del pavelló municipal de Benicarló: “Serà el primer partit que jugo a Benicarló. Amb el què he vist i el què m’han comentat els meus companys sé que l’afició pressiona molt i els jugadors s’aprofiten d’aquest factor per guanyar els seus partits.”

L’empat a zero

Barça i Benicarló han protagonitzat l’únic empat a zero de la lliga regular. Chico destaca que aquell partit era ben diferent al què es jugarà aquest vespre: “Va ser un partit atípic i estrany. Cap dels dos equips volia perdre i tampoc vam arriscar massa per guanyar. Ara és diferent. Ells necessiten guanyar per mantenir el factor pista, i nosaltres per portar el factor pista al Palau.“
“Guanyar el primer partit serà el més complicat”
La defensa, el punt fort del Benicarló
“És un equip que defensa molt fort i té una contra i el porter com la seva arma més forta. També tenen bastant varietat en l’estratègia”, explica Chico sobre el rival.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana