FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.05.2008 11:54

Cap a València amb confiança

Meritxell Infante


El Barça Senseit ha sortit en autocar cap a València per disputar la darrera jornada de Lliga regular, que decideix la classificació per als play-off pel títol. Els homes de Marc Carmona confien en les seves possibilitats de guanyar l’Armiñana.


L’equip de futbol sala marxava a les 9.45 h en autocar cap a València, on divendres (21 h) disputen la darrera jornada de Lliga regular. Els homes de Marc Carmona saben que a València els espera el partit definitiu de la temporada, però marxaven tranquils perquè saben que depenen d’ells mateixos.

Sortida_3.JPGTot i que els blaugranes tenen opcions més enllà de la victòria per entrar als play-off pel títol, la victòria està a les seves mans i és l’únic resultat que assegura la classificació sense necessitat de mirar altres marcadors. “Ens és igual el que passi en els altres partits. Si empatem haurem d’estar pendents d’altres resultats. Si guanyem no dependrem de ningú”, assegura Justo Cáceres. El seu company Cristian opina el mateix, no accepta cap altre resultat que no sigui la victòria: “El més important és guanyar, sabem que si no guanyem estem fora. Un cop guanyem mirarem resultats per veure si quedem més amunt o més avall.”
Cap a València amb confiança
Sense el factor Palau
Es juguen la classificació lluny del Palau, talismà en moments decisius, però no temen l’hostilitat de la pista valenciana. “Aquí a casa segur que vindria molt de públic, que ens ajudaria molt. És un handicap més que hem d’afrontar”, afirma Cristian.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana