Futbol sala base

30.04.2008 17:17

Juvenils i alevins, campions de Lliga

Els equips del futbol sala base continuen collint èxits. Després dels cadets, ara han estat els juvenils i els alevins els qui s’han proclamat campions de Lliga.

Primer va ser el Cadet, i ara han estat el Juvenil i Aleví els equips del futbol sala base que s’han proclamat campions de les seves lligues. Els juvenils jugaven a la pista del FS Garcia/Marfil, tercer classificat. Els de Miguel Ángel Palomar es van imposar per 3 gols a 5 en la darrera jornada, i van aconseguir així el campionat de Lliga. L’equip juvenil juga la setmana que ve el campionat d’Espanya que se celebra a San Fernandao, a Cadis.

Golejada i campionat

A falta de dues jornades per concloure la Lliga regular, l’equip aleví va aconseguir la victòria que els va valer el campionat de Lliga. Els d’Àlex Pérez jugaven a casa contra l’Olesa, a qui li van fer 10 gols. El domini va ser absolutament blaugrana, amb jugades d'atac constant i amb l’obertura del marcador ben aviat. Els golejadors de l’equip van ser Stevee (2), Marc (2), Joan (2), Quim (2),Òscar (1) i Sergio (1). Tots els jugadors de la plantilla van poder participar de la festa, ja que el tècnic Àlex Pérez va fer jugar tots els jugadors disponibles, inclòs el tercer porter Sergi. En acabar el partit, tots els jugadors ho van celebrar una bona estona a la pista, recordant l'esforç, la lluita i la convicció en el llarg camí que els ha portat cap a la reedició del títol de Lliga. Un títol que molta gent donava ja al segon classificat, Les Corts Ubae.

Victòria del Sènior B

Després de tres jornades consecutives sense conèixer la victòria, els d’Alberto Adamuz van sumar els tres punts en la darrera jornada en vèncer l’Alcorisa per 6 a 3. És un triomf que dóna certa tranquil·litat a l’equip per mantenir la categoria. Només queda una jornada per concloure el campionat, i els blaugranes confien a escalar fins a la sisena posició. L’última jornada la disputaran a la pista de l’Andorra, un equip que ja s’ha proclamat campió de Lliga matemàticament, amb la qual cosa no es jugarà res.

En el partit contra l’Alcorisa FS, els blaugranes van començar amb mal peu, ja que van encaixar un gol en contra als 10 minuts. Un minut després, però, Sepe va arreglar aquesta errada amb el gol de l’empat. Raúl i Àlex van deixar el 3-1 amb què es va arribar al descans. A la represa, els visitants van arriscar força en busca de l’empat, i això ho van aprofitar els d’Alberto Adamuz per ampliar distàncies en jugades al contraatac. Als 27 minuts de joc, el Barça ja guanyava 5-1. Encara quedaven 12 minuts de joc, però l’Alcorisa va decidir arriscar amb el porter-jugador, solució que els va permetre retallar distàncies, però no va ser suficient per remuntar el partit. Juanito, des del córner, va fer el sisè i definitiu per als blaugranes.

Golejada de l’Infantil

L’equip infantil també va aconseguir una victòria per golejada (3-11) a la pista del CE Sant Julià. Tot i la contundència del marcador, el partit no va resultar fàcil per als d’Adrià Fabregat. Els locals es jugaven bona part de les seves opcions de mantenir la categoria, i per això van plantejar el partit amb una defensa molt dura. De mica en mica, però, van anant estirant les línies i així va ser com el Barça va poder ficar-se en el partit. Un gol de Ferran Plana i Cristian Villarín, i tres de Cristian Cordero van deixar el marcador 1-5 al descans. La segona part va ser més plàcida i els blaugranes no van tardar a sentenciar el partit amb dos gols de Pablo Beguer, tres de David Ortega i un, de nou, de Ferran Plana. Una victòria que els manté a la tercera posició.