Futbol Sala

18.04.2008 22:28

El play-off segueix viu (3-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha guanyat l’Interviú Fadesa (3-2) en un partit trepidant que ha acabat resolent Dani Fernández amb un xut des del seu propi camp a menys de dos minuts per al final. Els de Carmona estan a un punt de les places de play-off.

Era un partit a vida o mort. Els jugadors ho sabien, i l’afició també. El Palau Blaugrana ha presentat aquest divendres una de les millors cares de la temporada. Més de 3.000 espectadors han animat en tot moment el Barça Senseit i han arribat a convertir-se, en certs moments, en el jugador número sis. Un suport que ha rebut la seva recompensa ja que el Barça Senseit s’ha endut la victòria i manté, doncs, les seves opcions per classificar-se per al play-off.

Ronaldinho, a la Llotja

QM3D9424.jpgEls aficionats que s’han presentat al Palau han vibrat amb el partit de la mateixa manera que ho ha fet des de la Llotja Ronaldinho. El jugador de futbol és un gran aficionat a aquest esport i no s’ha volgut perdre l’espectacle. A banda del davanter brasiler, la Llotja ha presentat un ple de directives. A més del directiu responsable del futbol sala, Josep Cubells, que sempre presideix els partits de futbol sala, aquest divendres l’han acompanyat els directius Marc Ingla i Toni Rovira, el vocal de la Junta Directiva i responsable del futbol base, Rafael Yuste, i el president de la Lliga Nacional de Futbol Sala, Carlos Gascón.

L’Interviú s’avança

Al coemnçáment del partit, el ritme l’ha marcat l’Interviú Fadesa, mentre que el Barça Senseit s’ha mostrat més conservador i li ha costat una mica entrar en el partit. Els blaugranes han dedicat els primers minuts a llegir el partit, però els fruits d’aquesta lectura no els han recollit fins a la segona part. Als cinc minuts de joc, la mala sort ha tornat a posar-se del cantó blaugrana quan Javi Rodríguez ha fet un gol en pròpia porta. L’Interviú guanyava d’un gol.

QM3D9499.jpgI els madrilenys han continuat dominant el matx, tot i que el Barça Senseit anava disposant, de mica en mica, de més ocasions de gol. A dos minuts per al descans, Dani Fernández ha aprofitat l’errada de Joan en una acció defensiva per enviar la pilota al fons de la xarxa. El Barça Senseit marxava al descans amb l’empat a un en el marcador.

Conjura blaugrana

QM3D9432.jpgEn el descans, l’equip s’ha conjurat al vestidor per guanyar aquest partit, i el canvi de mentalitat s’ha reflectit sobre la pista. Les primeres ocasions de la segona part han estat per als blaugranes. El Barça Senseit es començava a creure que podia guanyar el partit. A mesura que passaven els minuts, el Barça ha intensificat la seva pressió defensiva i l’Interviú s’ha tirat enrere. Al minut 35 el Barça ha gaudit de dues ocasions consecutives després de dos xuts de Justo Cáceres i Chico. El porter Luis Amado, però, ha demostrat el perquè de la seva internacionalitat.

Final trepidant

Ha estat en aquest moment quan ha arribat el punt d’inflexió del matx. Mentre Dani Fernández es preparava per picar una falta, dins l’àrea Chico i Neto han tingut una picabaralla que l’àrbitre ha amonestat amb una groga per a cadascú. El problema era que tots dos ja tenien una targeta groga, així que han estat expulsats. Durant dos minuts, Barça Senseit i Interviú han jugat amb un jugador menys, una situació que ha beneficiat els blaugranes. A set minuts i mig per al final, Javi Rodríguez ha robat una pilota a la frontal de l’àrea i amb un potent xut creuat ha posat el seu equip al davant en el marcador (2-1).

QM3D9544.jpgPerò l’Interviú, tot i no jugar-s'hi res, ha vingut a Barcelona a endur-se els tres punts. I així ho demostra el fet que, a quatre minuts per al final, Jesús Candelas ha optat pel porter-jugador. Schumacher ha estat l’encarregat d’assumir aquest rol. El Barça Senseit ha defensat bé els primers atacs, però a dos minuts i mig per al final, Joan Linares ha culminat una gran acció del seu equip i ha tornat a posar el marcador en taules. L’Interviú ha continuat jugant amb porter-jugador i ho ha acabat pagant, ja que Dani Fernández, amb un gol llunyà, ha sentenciat el partit amb un xut des del seu propi camp.

FC BARCELONA SENSEIT, 3
INTERVIÚ FADESA, 2

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, PC, Dani Fernández, Igor i Chico –cinc inicial-, Javi Rodríguez, Justo Cáceres, Rafa Muñoz, Fernandao i Pedrinho.

Interviú Fadesa: Amado, Neto, Marquinho, Gabriel i Schumacher –cinc inicial-, Andreu, Joan, Rogerio i Sergio.

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (min. 5, pròpia porta); 1-1, Dani Fernández (min. 18); 2-1, Javi Rodríguez (min. 33); 2-2, Joan (min. 38). 3-2, Dani Fernández (min. 39).

Àrbitres: Contreras Tejedor i Miguel de Mena