10.04.2008 12:23

Cap de setmana amb golejades

La darrera jornada ha estat positiva per a gairebé tots els equips de futbol sala base blaugrana, excepte per al Sènior B. Entre la resta han marcat 42 gols.

S’han jugat sis partits i cinc d’aquests s’han guanyat. Sense comptar la derrota del Sènior B, les categories inferiors del FC Barcelona han aconseguit sumar els tres punts amb golejada. El cadet ha guanyat els dos partits que ha disputat i, juntament amb l’aleví (0-5), són líders. El Juvenil (7-0) és segon i l’Infantil (0-8) es manté a la tercera posició. La gran efectivitat dels equips blaugranes es tradueix en els 42 gols que han aconseguit entre tots plegats. El punt negatiu de la darrera jornada ha estat la derrota del sènior B contra el Viveros (5-0).

El Cadet i l’Aleví, líders

L’equip cadet va jugar dos partits i va guanyar tots dos per golejada, contra el Club Manresa FS a domicili (1-12), i contra el CFS Las Palmas a casa (10-2). D’aquesta manera es mantenen líders indiscutibles de la classificació. Qui també continua a primera posició és l’Aleví, després d’endur-se la victòria al camp de l’Escola PIA amb un 0 a 5.

Pel que fa al Juvenil, va guanyar a casa contra el FS Rapid Santa Coloma (7-0), i es manté així segon de la Lliga. La propera jornada haurà de jugar dos partits a fora. El primer contra el CE de Jesús Maria i el segon contra Les Corts Ubae.

L’infantil, a vuitens

L’equip del FC Barcelona va guanyar per golejada a la pista del CD Jesús Maria (0-8) en el partit de Copa d’1/16 de final. Els d’Adrià Fabregat van acabar la primera part amb 3 gols a favor. Ja a la represa, l’equip ho va tenir més fàcil i va marcar els 5 gols restants. Cal destacar l’actuació de Cristian Cordero i de Ferran Plana, ja que cadascú va marcar dos gols. Amb aquesta victòria, l’Infantil passa a vuitens de final, i hauran de jugar a la pista de l’AE Martorell. Aquest cap de setmana, però, els blaugranes jugaran partit de Lliga, a la pista del FC Castellterçol. Ara per ara, el FC Barcelona és tercer a la classificació.

La mala notícia

El Sènior B va perdre a casa del Viveros Arnal (5-0), tot i fer un bon partit, en què va destacar el seu alt ritme de joc i el gran domini de la pilota. Després del primer gol dels contraris, el control va passar a ser dels blaugranes però només pel que fa al domini, ja que tant la defensa com el porter local evitaven qualsevol possibilitat de gol. El segon gol del Viveros va arribar a trenta segons per al descans, i tot i el cop psicològic que va suposar, els barcelonistes no es van rendir. El punt d’inflexió del partit va ser quan van arriscar, jugant amb Dídac Plana com a cinquè jugador. Però a un minut per al final, en un contraatac del Viveros, Dídac va cometre penal (3-0) i va ser expulsat per doble groga. Tot just arribava el 4-0 i, a mig minut per acabar el partit, els blaugranes encaixaven el 5 a 0. Amb aquest resultat, el Sènior baixa a setena posició i, la propera jornada rep el Pinseque AD.