02.04.2008 13:02

Ple de victòries

El retorn a la competició va tenir èxit per al futbol sala base. Sènior B, Cadet, Infantil i Aleví es van endur els tres punts. L’únic equip que va descansar va ser el Juvenil.

Després de l’aturada per Setmana Santa, el retorn a la competició de Lliga al futbol sala base ha estat ple de victòries. L’Aleví va golejar a la pista del Santa Coloma (1-8). El Cadet va aconseguir el triomf davant del FS Garcia (9-4) i es manté líder. L’Infantil va aconseguir els tres punts contra el Manresa (2-5) i passa de tercer a segon classificat. I el Sènior B va aconseguir la victòria davant l’Ametlla de Merola (5-1) i se situa en sisena posició. L’únic que va descansar va ser el Juvenil, que, tot i això, es manté líder.

El Sènior B ja és sisè

El Sènior B va guanyar per golejada l’Ametlla de Merola (5-1), que ocupa les posicions de descens. Els blaugranes van començar tenint la iniciativa del joc, però qui va inaugurar el marcador va ser l’equip rival. Tot i això, el FC Barcelona va marxar al descans amb el marcador en taules (1-1), gràcies al gol del jugador Juanito. A la represa, els blaugranes es van posar al davant en només uns minuts. Els de l’Ametlla van tenir una bona oportunitat de retallar distàncies amb el 5 a 1 ja al marcador gràcies a un doble penal que va aturar el blaugrana Oscar. Amb aquest resultat, els blaugranes passen a ser sisens a la classificació. Aquest cap de setmana el FC Barcelona visita el quart classificat, el CD Viveros Arnal, que es troba a només quatre punts dels blaugranes. És per això que l’equip d’Alberto Adamuz ha d’aprofitar aquest partit, ja que és contra un rival directe.

Victòria complicada de l’Infantil

L’Infantil va visitar la pista del Club Manresa FS (2-5) i va tornar a Barcelona amb tres punts més. Tot i que el rival es troba en posicions de descens, el partit va ser difícil. Al minut dos, els blaugranes s’avançaven al marcador amb un gol de Raúl Sánchez, però, tot seguit, els manresans van empatar. A la segona part, que va començar amb 2-2 al marcador, es va veure un clar domini del FC Barcelona. Tot i que els blaugranes van fer els tres gols que van sentenciar el partit, alhora van fallar nombroses ocasions. Bona part de la culpa la va tenir el porter del Manresa, que va tenir una bona actuació. Amb aquesta victòria, els blaugranes se situen segons a la classificació.

Golejades de líder per al Cadet i l'Aleví

Pel que fa als equips Cadet i Aleví, tots dos van golejar en els seus respectius partits. L’equip Cadet va guanyar 9-4 el FS Garcia, i es manté com a líder indiscutible de la Lliga de Divisió d’Honor Cadet. Pel que fa als Alevins, es van imposar al Rapid Santa Coloma a domicili (1-8). Els d’Àlex Pérez també es mantenen en la primera posició de la Lliga.