26.03.2008 12:12

Javi i Rafa tornen amb dues victòries

Javi Rodríguez i Rafa Muñoz han tornat a Barcelona amb dues victòries sota el braç. Els dos jugadors blaugrana han participat amb la selecció espanyola en dos amistosos contra la selecció del Japó.

5-0 i 3-0 són els resultats que ha tret el combinat dirigit per José Venancio López en els dos amistosos jugats contra la selecció del Japó. En tots dos partits han participat els blaugranes Javi Rodríguez i Rafa Muñoz. Tant el capità blaugrana com el pivot català han entrat en la llista de convocats per a la segona fase de classificació per al Mundial. Aquesta següent fase es jugarà contra la selecció de Bòsnia, el dia 1 d’abril a Toledo, i el dia 12 d’abril a Visoko (Bòsnia). Una fase que determinarà els sis equips europeus que participaran al Mundial.

Dos gols de Javi

Javi_amb_seleccio.JPGEn el primer partit, jugat contra el Japó dilluns, la selecció espanyola es va imposar per 5 gols a 0. Javi Rodríguez va inaugurar el marcador als set minuts de partit, i només un minut després, Álvaro ampliava diferències. A la represa van continuar dominant els de José Venancio. Un nou gol del capità blaugrana i dos de Marcelo van sentenciar el partit. En el segon amistós contra el Japó jugat aquest dimarts a la nit, Espanya es va imposar a la selecció nipona amb gols de Torras, Marcelo i Kike.

S’entrenaran a Múrcia

Javi Rodríguez i Rafa Muñoz viatgen aquest dimecres de Jaén cap a Barcelona, amb la qual cosa no s’exercitaran amb els seus companys en la sessió preparatòria d’aquest matí. Els dos blaugranes marxaran dijous al migdia cap a Múrcia, i a la tarda s’entrenaran en l’última sessió abans del partit contra El Pozo Múrcia.

S’avança la jornada 27
El partit de tornada de la segona fase de classificació per al Mundial es juga a Bòsnia el dia 12 d’abril. Aquesta data correspon a un dissabte, en què hi havia prevista la celebració de la 27a jornada de la Divisió d’Honor. Aquesta coincidència obliga a avançar aquesta jornada al dimarts i dimecres 8 i 9 d’abril, respectivament, en què el Barça Senseit jugarà a la pista del Playas de Castelló.