07.03.2008 22:34

El millor retorn (4-0)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha reprès la competició de Lliga amb una victòria a casa davant del Lobelle Santiago (4-0). Els blaugranes ocupen ja la vuitena posició de la Lliga.

A la primera part s’han mostrat més prudents, i han deixat que el Lobelle Santiago arribés amb més facilitat a porteria. Però ja a partir de la segona part, i guanyant de dos gols, els de Marc Carmona s’han cregut que podien guanyar i així ho han transmès sobre la pista. Amb un bon joc en atac i una excel·lent actuació en defensa de Paco Sedano, el Barça Senseit ha sumat els tres punts davant d’un dels rivals més sòlids de la competició. Els blaugranes són ara vuitens a la Divisió d’Honor.

El Lobelle pressiona

QM3D9384.jpgEl primer temps s’ha succeït amb domini quant a ocasions del conjunt gallec. Tot i això, les dues primeres oportunitats del partit han estat a càrrec de Javi Rodríguez i Fernandao quan encara no s’havia complert el primer minut de partit. Però el Lobelle ha començat a veure porteria amb facilitat, sobretot mitjançant Miguel, que des de la banda esquerra o dreta ha posat a prova Paco Sedano, providencial. En el primers d’aquests xuts, Miguel ha enviat la pilota al pal.

Als nou minuts de partit, Pedrinho ha provat sorprendre Mendional amb un xut llunyà. La resposta del quadre gallec ha estat immediata. El porter ha deixat en llarg per a Betao, un dels màxims golejadors del campionat, que ha enviat un potent xut que ha sortit desviat fora de porteria.

Fran obre el marcador

Després de les envestides dels de José Venancio, ha estat el Barça Senseit el que ha inaugurat el marcador amb un gol de Fran. Pedrinho ha deixat per a l’ala català, que ha provat el xut de taló. Aquest l’ha desviat Mendiola, però el mateix Fran ha aprofitat el refús per enviar la pilota al fons de la xarxa. Serrano, en dues ocasions pràcticament consecutives, ha estat a punt d’ampliar distàncies.

També ho ha estat a punt de fer Dani Fernández. A 57 segons per al descans, el Lobelle ha comès la sisena i l’ala-tanca madrileny ha xutat des dels 10 metres, però l’ha desviat el porter rival. Al final, han marxat al descans amb un mínim avantatge d’un gol.

El Barça s’ho creu

QM3D9278.jpgAls quatre minuts de la represa, el Barça Senseit ha ampliat la seva distància al marcador. Ha estat Javi Rodríguez qui ha creat i ha finalitzat la jugada del 2 a 0. El capità blaugrana ha robat dels seus propis peus la pilota a Mendiola i ha xutat a porteria buida. A partir d’aquest moment, els blaugranes han començat a tenir arribades a porteria més clares. Javi, novament, i Dani Fernández han comptat amb bones ocasions. El Barça Senseit es començava a creure que podia guanyar el partit.

I més encara quan han fet el tercer, en una altra gran jugada individual. En aquest cas ha estat Fernandao qui ha marxat dels seus marcadors i ha superat Mendiola a la porteria. Si l’atac blaugrana començava a brillar, la porteria blaugrana es mantenia al gran nivell de tot el partit. Paco Sedano ha evitat dues clares ocasions dels gallecs, una de Yoni i una altra de Carlinhos.

La sentència

QM3D9304.jpgA deu minuts per al final Alemao ha vist doble targeta groga i ha marxat del partit deixant el seu equip en inferioritat numèrica durant dos minuts. En aquest temps, els de José Venancio han defensat bé no permetent que els blaugranes ampliessin diferències. Un cop ha pogut incorporar-se a la pista el cinquè jugador, però, de seguida han tornat a viure l’expulsió d’un dels seus jugadors. En aquest cas Carlinhos, per protestar. En aquests nou dos minuts en superioritat numèrica, els blaugranes sí han aconseguit sumar-ne un altre, obra de Dani Fernández. Aquest gol a sis minuts per al final del partit ha estat la sentència.

Paco Sedano, immens

El Lobelle ha tingut una bona oportunitat per fer el gol de l’honor des dels 10 metres. I no una, sinó dues vegades. Les dues les ha picat Yoni, i les dues les ha aturat el porter barcelonista. Cal destacar que per al Barça Senseit, Dani i Javi també han tirat dobles penals, però els ha aturat el porter rival. Al final, tres punts que col·loquen el Barça Senseit en la vuitena posició de la taula.
FCB SENSEIT, 4
LOBELLE SANTIAGO, 0

FC Barcelona Senseit: Paco Sedano, Chico, Fran, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Dani Fernández, PC, Pedrinho i Rafa Muñoz

Lobelle Santiago: Mendiola, Yoni, Alemao, Glauber i Miguel –cinc inicial-, Betao, César, Vinicius, Carlinhos i Manu

Gols: 1-0, Fran (16’); 2-0, Javi Rodríguez (24’); 3-0, Fernandao (26’); 4-0, Dani Fernández (34’)

Àrbitres: Martínez Segovia i Ponce Medero