21.02.2008 16:41

Golejades per als equips base blaugrana

Els resultats van ser tots positius. Golejada del Cadet, l’Infantil i l’Aleví. El Juvenil també va guanyar (2-3), al camp del Martorell. El Sènior B va descansar.

La darrera jornada va acabar amb golejada del tres equips inferiors del futbol sala base. El Cadet (3-11) i l’Infantil (1-14) van guanyar a domicili, mentre que l’Aleví (11-1) ho va fer a casa. El Juvenil (2-3) també es va endur els tres punts, i es manté així en la segona posició de la classificació. El Sènior B va descansar i continua en la quarta posició.

Fort començament

El FC Barcelona (11-1) va guanyar a casa el FS Sagarra en un molt bon partit dels blaugranes. L’equip barcelonista es va avançar al marcador gràcies a un contraatac a trenta segons del començament del partit. Al final de la primera part, el marcador mostrava un 6-0 aclaparador. El partit va acabar amb un 11-1 que mostrava la superioritat dels blaugranes. L’Aleví ara mateix és segon a la classificació, però gràcies a l’últim partit avancen el líder, les Corts Ubae, en mitjana de gols.

Bon resultat abans de rebre el líder

Jugar fora de casa no ha suposat cap inconvenient per als blaugranes, ja que diumenge van guanyar al camp del CFS Sagarra per 1 a 14. L’Infantil és l’equip més golejador de la jornada, cosa que no ha estat gens difícil. Al minut 10, el marcador mostrava ja un 0-4 a favor de l’equip blaugrana, que va acabar la primera part amb un 0-9. Tot i que a la segona meitat el Sagarra va disposar de més ocasions, només van ser capaços de marcar un gol. Els blaugranes Alejandro Bustelo i Pablo Beguer van ser els jugadors més destacats, amb 4 i 3 gols, respectivament. Aquest bon partit els donarà confiança per al matx de la setmana vinent. Els barcelonistes rebran el líder, el Marfil Santa Coloma.

El Cadet es manté a dalt

El FCB ha guanyat també per golejada (3-11) el Futsal Mataró. Amb un partit menys, els blaugranes són líders a la classificació amb tres punts més i un partit menys del segon, el Les Corts. Ara per ara, el Cadet barcelonista pot respirar tranquil, ja que es troba en una molt bona situació i està realitzant partits esplèndids

Partit complicat

L’equip juvenil del FC Barcelona va aconseguir la victòria a casa del FS Martorell. Tot i que els dos equips buscaven la victòria per motius classificadors diferents, els blaugranes finalment es van endur els tres punts. El partit va començar bé per als barcelonistes, que es van avançar al marcador al minut 11 de la primera part. Abans del descans, el marcador era favorable als visitants amb un 0-2. Tot i començar la segona part amb el tercer gol dels blaugranes, quan faltaven sis minuts per al final els martorellencs van marcar dos gols gairebé seguits. El FCB va fer una bona defensa i va saber mantenir el resultat fins al final. Els tres punts els permet continuar a la segona posició de la classificació.