Futbol sala

09.02.2008 21:06

Es deixen els tres punts a Madrid (4-1)

El FC Barcelona Senseit ha perdut a la pista del Carnicer Torrejón (4-1) l’últim partit abans de l’aturada en la competició. Després d’una primera part molt igualada, els blaugranes s’han deixat els punts a la represa.

Els blaugranes no han pogut tornar de Madrid amb els tres punts. Se’ls ha endut el Carnicer Torrejón, que s’ha imposat per 4 gols a 1 en el partit jugat aquesta tarda al pavelló Jorge Garbajosa. Els madrilenys fan un salt en la classificació. Ara són setens amb 30 punts, mentre els de Carmona han caigut a la desena posició de la taula en espera que s’acabi de disputar aquesta 21a jornada de la Divisió d’Honor.

Joc de defenses

La primera part del partit s’ha caracteritzat per la igualtat. Els dos equips han prioritzat el joc defensiu per sobre de l'ofensiu en aquests primers 20 minuts, i això s’ha reflectit en el marcador. Poques ocasions s’han vist en aquesta primera part, i l’únic que ha aconseguit inaugurar el marcador ha estat el Carnicer Torrejón. Tot i que, malauradament per als blaugranes, ha estat en una acció desafortunada en un xut picat per Geison, que ha rebotat en un jugador i s’ha colat dins la porteria defensada per Cristian. Quan faltaven 40 segons per a la mitja part, doncs, els locals s’han avançat al marcador.

Bona reacció

A la represa, una nova acció fortuïta els ha regalat el segon gol del partit, també de Geison. A la sortida d’un córner, el xut picat pel tanca brasiler ha tocat al peu de Justo Cáceres, que ha desviat novament la trajectòria de l’esfèrica. Res hi ha pogut fer Cristian. Però el Barça Senseit ha sabut reaccionar ràpidament i, un minut després, gràcies a una bona jugada d’equip, Rafa Muñoz ha fet el 2 a 1. Amb aquesta bona reacció dels blaugranes el partit estava totalment obert.

Porter-jugador a cinc minuts per al final

Però el partit ha canviat radicalment al minut 27, quan una errada del conjunt barcelonista ha facilitat el tercer gol dels madrilenys. Jesús García s’ha aprofitat d’una pilota perduda pels blaugranes per clavar el 3 a 1. Ha estat un gol que ha caigut com un gerro d’aigua freda sobre els jugadors de Carmona. A partir d’aquest moment el Barça Senseit s’ha vist jugant a la desesperada, amb nervis i ansietat per sumar una victòria que necessitaven sí o sí.

I amb l’objectiu de capgirar el marcador com més aviat millor, Marc Carmona ha fet sortir Javi Rodríguez com a porter-jugador quan faltaven cinc minuts i mig per al final. Però no s’ha jugat bé l’atac de cinc, i el Carnicer ha sentenciat amb el gol de Párraga. Derrota per al Barça Senseit en un partit en què Igor s’ha ressentit de la seva lesió muscular.
CARNICER TORREJÓN, 4
FC BARCELONA SENSEIT, 1

Carnicer Torrejón: Jesús, Jesús García, Juanpe, Párraga i Juanra –cinc inicial-, Geison, Luís Valente, Jaison, Cuco i Minhoca

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Javi Rodríguez, Dani Fernández i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Justo Cáceres, Rafa Muñoz, Igor i Pedrinho

Gols: 1-0, Geison (19’); 2-0, Geison (21’); 2-1, Rafa Muñoz (22’); 3-1, Jesús García (27’); 4-1, Párraga (34’)

Àrbitres: Castro Borges i Garcia Hernández