05.02.2008 22:14

Igualtat també en el marcador (0-0)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha empatat (0-0) contra el Benicarló al Palau Blaugrana en un partit molt igualat. Els blaugranes han enviat fins a tres pilotes al pal.

El Barça Senseit ha sumat un punt després d’empatar a zero contra el Benicarló Onda Urbana en un partit molt igualat entre tots dos conjunts, que queda ben reflectit en el marcador. Els blaugranes són vuitens amb 27 punts, els mateixos que Caja Segòvia, Armiñana València, Carnicer Torrejón i Móstoles 2008.

Bona pressió

El Barça Senseit ha començat còmode el partit, controlant la possessió de la pilota i jugant bé la pressió. Així és com han anul•lat el joc ofensiu del Benicarló, que no ha xutat entre els tres pals fins que havien transcorregut vuit minuts de partit. Pel que fa al Barça Senseit, PC i Fernandao han provat els primers xuts sobre la porteria defensada per Leandro.

Arriben les ocasions

A partir del minut 10 del partit, el Benicarló ha tingut una doble ocasió que l’ha servit per despertar ofensivament. Primer Valença i després Isco han posat a prova la qualitat de Paco Sedano, que ha desviat tots dos xuts. També han arribat a partir d’aquest moment les millors ocasions per als blaugranes. En una gran jugada col•lectiva, Chico ha deixar per a PC, que ha regalat una gran assistència per a Rafa Muñoz, però el seu xut final ha acabat a còrner.

Novament dos oportunitats pràcticament consecutives per al Benicarló han posat l’ai al cor dels aficionats aplegats al Palau Blaugrana. Primer, amb un xut de Vadillo que ha desviat Sedano i després amb un ràpid contraatac que ha acabat amb el xut fora de Tete.

Dos pals

qm3d0550.jpgI de consecutives n’ha tingut dos el Barça Senseit, i ben clares. Han estat dues pilotes al pal. Als 11 minuts de partit, Dani Fernández ha estavellat al pal un potentíssim xut. En l’acció següent, el tir de Fernandao s’ha topat amb la part exterior de la porteria de Leandro. La intensitat del partit s’ha reduït en els minuts posteriors.

Però ens els instants finals del primer temps ha tornat en forma de bogeria. Tots dos equips han tingut l’última oportunitat abans del descans de obrir el marcador. Primer Justo Cáceres, però el seu xut ha evitat que acabés en gol Isco. El Benicarló ha sortit aleshores ràpid al contraatac, culminat amb un potent xut de Valença que ha evitat molt concentrat Paco Sedano. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

El Benicarló apreta

qm3d0583.jpgLa segona part no ha començat gaire bé per als blaugranes, que han vist com el Benicarló posava en perill la porteria defensada per Paco Sedano. Als quatre minuts, Valença ha enviat el xut fora de porteria per poc. Dos minuts després, Tete ha provat sorprendre Paco amb una vaselina, després d’una gran assistència de Patías, però la pilota s’ha perdut per sobre la porteria. El Barça Senseit ha tingut poques aproximacions a porteria, però una d’elles ben clares. Javi Rodríguez ha enviat al pal el seu xut des de la línia de fons.

A cinc minuts per al final, Paco Sedano ha tornat a mostrar la seva vàlua. Parrel ha enviat una canonada que ha desviat a córner el porter blaugrana. I d’aquest córner, ha nascut el xut de Valença; la pilota l’ha tocat Paco Sedano i ha picat al pal. Una doble acció de Javi i Chico a falta d’un minut ha estat l’última oportunitat dels blaugranes per trencar l’empat a zero final.