22.01.2008 11:31

Papers destacats de Javi i Cristian

Javi Rodríguez i Cristian Domínguez van guanyar dilluns al vespre a Palència la selecció d’Eslovàquia (2-1). El capità blaugrana va estar a punt de fer un gol, i el porter va evitar l’empat eslovac.

Els dos jugadors blaugrana van jugar amb la selecció espanyola un partit amistós contra Eslovàquia que va servir de preparació per a la fase de classificació per al Mundial 2008 de finals de febrer. Al combinat dirigit per José Venancio li va costar imposar-se per 2 gols a 1 als eslovacs. Cambal, en pròpia porta, va avançar la selecció espanyola als dos minuts de partit. Però Halko va empatar al minut 13. Abans del descans, Ortiz va fer el segon i definitiu gol del partit.

Els blaugranes

A la represa, la selecció espanyola va tenir ocasions d’ampliar distàncies, però el porter Gasparovic va demostrar que està a un gran nivell. Quan faltaven dotze minuts per al final del partit, Javi Rodríguez va estar a punt de fer el tercer. Després d’una gran jugada individual, el capità blaugrana va enviar la pilota al pal esquerre de la porteria.

Pel que fa al porter del Barça Senseit, que va jugar tota la segona part, va evitar l’empat dels eslovacs. Quan faltaven cinc minuts per al final, va desviar un xut potent de Cambal per sobre del travesser.
La fase de classificació
La pròxima cita de la selecció espanyola serà per disputar la primera fase de classificació. Es jugarà a finals de febrer per classificar-se per al Mundial que es jugarà a l’octubre al Brasil. El seleccionador José Venancio encara ha de facilitar la llista de convocats.