19.01.2008 18:02

Continua la mala ratxa (3-1)

El Barça Senseit no ha aconseguit derrotar el Caja Segòvia (3-1). Els blaugranes han estat els encarregats d'obrir el marcador, però poc ha durat l'alegria als de Carmona, ja que els locals han capgirat el resultat en cinc minuts.

Els de Marc Carmona s’han deixat els dos punts a Segòvia. Els blaugranes han lluitat fins al final per aconseguir la victòria, però a mesura que anaven passant els minuts el Caja Segovia ha anat creixent a la seva pista. Cristian Domínguez ha estat el jugador més destacat del conjunt barcelonista. La nota més negativa de tot el partit l'ha protagonitzat Juan Carlos López. El blaugrana s'ha ressentit del seu esquinç al lligament lateral intern del genoll de la cama dreta i ha hagut d'abandonar el terreny de joc al minut 14 de la primera meitat.

El Barça obre el marcador

futsal_caja_segovia_fer.JPGEl Caja Segòvia ha creat els primers moments de tensió. Un gran Cristian a la porteria ha salvat el seu equip d’anar al darrere al marcador diverses vegades. L'entrada d’Igor, Juan Carlos López, Justo Càceres i Dani Fernández a la pista ha donat frescor al joc del Barça Senseit. Ha estat llavors que el conjunt blaugrana ha creat les oportunitats més clares. Al minut 11 del primer període, Fernandao ha aprofitat un rebuig de Nano i ha obert el marcador per als de Marc Carmona (0-1).

Intercanvi de papers

futsal_caja_segovia.JPGJust un minut després que Fernandao marqués el primer gol per al seu equip, Guga ha empatat el partit (1-1). Amb el marcador en taules, el ritme i la intensitat de joc dels dos equips ha augmentat. A Juan Carlos López això li ha passat factura. I és que el jugador s'ha ressentit de l'esquinç al lligament lateral intern del genoll de la cama dreta en una de les accions ofensives. Immediatament, el jugador s'ha retirat de la pista. Quan faltaven tres minuts per finalitzar la primera part, Luis ha fet el 2-1 amb el qual els dos conjunts se n'han anat al descans.

El Caja Segòvia no perdona

JC_Lopez.jpgA la represa el Caja Segòvia ha sortit en tromba a la pista. El Barça no ha creat gairebé ocasions de gol, tot al contrari que el seu rival. Cristian ha estat l'autèntic protagonista d'aquest segon temps. El madrileny ha estat un veritable malson per als segovians. Poc hi ha pogut fer Cristian al minut 11 del segon període quan Miñambres ha marcat l'últim gol de la tarda (3-1). Dani Fernández ha impedit un minut després que el Barça Senseit encaixés el quart gol. Marc Carmona ha utilitzat Javi Rodríguez de porter jugador, però no ha canviat res. Amb aquesta derrota els blaugranes sumen ja la seva vuitena jornada consecutiva sense la victòria.