16.01.2008 17:37

Es reprèn la competició

Els equips del futbol sala base van tornar a la competició el cap de setmana passat. El sènior va perdre, i els juvenils, els infantils i els alevins van guanyar els seus partits. El partit dels cadets es va ajornar.

Després de l’aturada per les vacances de Nadal, la competició dels equips del futbol sala base es va reprendre el cap de setmana passat. Només el cadet no va jugar cap partit; el que havien de jugar contra el CET-10 s’ha ajornat.

El sènior cau contra el líder

L’equip sènior s’ha estrenat aquest any 2008 amb una derrota contra el líder, el Montornès (6-4). Va ser un gran partit dels dos equips, que van alternar el domini de la pilota. Els locals, però, van inaugurar el marcador mitjançant Perico, després que la pilota toqués l’esquena d’un jugador i variés la seva trajectòria. Al descans, però, els d’Alberto Adamuz havien aconseguit empatar el matx amb gols de Lozano i Aitor.

A la represa, el líder va agafar un avantatge de dos gols que els blaugranes van poder igualar novament (4-4 al minut 35). El gol de l’empat el va fer Dídac, el porter que de tant en tant treballa amb el primer equip. En una acció individual, Dídac va arribar des de la porteria que defensa fins a l’àrea rival i va fer el quart. El Montornès va fer el cinquè quan faltava un minut i mig per al final, de doble penal. I amb els blaugranes amb porter-jugador, van sentenciar el matx amb el sisè, marcat des de camp propi a porteria buida.

El juvenil, intractable

Els juvenils continuen intractables. En el partit que els enfrontava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Moncada FS, els blaugranes es van imposar còmodament per 8 gols a 2. El Barça va anar en tot moment al davant en el marcador, encara que el Moncada FS va aconseguir retallar perillosament les diferències. Per això, la concentració dels de Miguel Ángel Palomar va ser clau. Álex Verdejo va ser el màxim anotador del partit, amb cinc gols. El Barça, doncs, continua líder de la seva Lliga amb dos partits més que el segon classificat, Les Corts. Ara els juvenils tenen dues setmanes de descans. Tornaran a la competició el dia 3 de febrer, a la pista del Bosco Rocafort.

Victòries dels infantils i alevins

L’infantil es va imposar a casa per 7 gols a 0 al Sant Julià. Tot i la victòria contundent, però, el joc de l’equip no va ser gaire lluït, segons va destacar després del partit l’entrenador Adrià Fabregat. El jugador Alejandro Bustelo va ser una de les figures del partit, ja que va marcar tres gols després de gairebé quatre mesos sense jugar amb continuïtat.

Pel que fa als alevins, es van imposar al FS Olesa per un contundent 0 a 10. L’equip d’Álex Pérez és segon a la Lliga.