Futbol sala

15.01.2008 20:27

Es mereixien més (1-1)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha empatat (1-1) contra el Gestesa Guadalajara en un partit en què els blaugranes es mereixien més. Fins a tres pals han tingut els homes de Marc Carmona.

El Barça Senseit ha començat còmode el partit, amb bones aproximacions a la porteria molt ben defensada per Emerson. Javi Rodríguez i Fernandao han disposat d’una doble ocasió als tres minuts de partit. Juan Carlos López ha protagonitzat una de les ocasions més clares quan ha picat la pilota al segon pal en una excel·lent assistència del capità blaugrana. Per part del Gestesa, l’exblaugrana José Ruiz ha xutat de primeres enviant la pilota per sobre la porteria en l’oportunitat més clara per als d’Andreu Plaza. I al minut següent, el primer gol. Després d’una passada vertical d’Uge, Keny ha engaltat una vaselina per sobre del porter Paco Sedano.

Expulsió i gol

Als onze minuts de partit, l’exblaugrana José Ruiz ha vist la targeta vermella directa per una entrada sobre Fernandao. El Barça Senseit ha disposat de dos minuts en superioritat numèrica per empatar el matx, però el Gestesa Guadalajara s’ha tancat molt bé en defensa i els blaugranes no n'han tingut opció. Ja amb igualtat de forces, sí que ha arribat l’empat. Ha estat en una ràpida acció al contraatac dirigida per Javi Rodríguez, que ha deixat per a Justo Cáceres al segon pal perquè l’ala toledà fes el primer per als blaugranes.

Paco atura el doble penal

Qua qm3d5745.jpgn faltaven cinc minuts per al final, els dos equips s’han carregat amb cinc faltes. La por del doble penal s’ha vist reflectida en el joc, que ha baixat d'intensitat. Al final, una falta de Paco Sedano sobre Jordi Illa ha suposat la sisena falta per al Barça i el regal del llançament des dels 10 metres per a l’equip visitant. L’ha picat Uge, i l’ha aturat en dos temps Paco Sedano. Així doncs, s’ha arribat a la mitja part amb l’empat a un.

Tres pals

La segona part s’ha estrenat amb una pilota al pal. A passada de Javi Rodríguez, Fernandao ha provat el xut a la mitja volta, però ha tocat la part exterior del pal esquerre de la porteria d’Emerson. La resposta del Gestesa ha pogut ser letal, ja que han tingut una triple ocasió. Però, tret d’aquest moment, els d’Andreu Plaza no han comptat amb gaires ocasions més. Ha estat el Barça Senseit el que ha portat la batuta del joc. Javi ha tornat a posar a prova Emerson amb un fort xut. També Igor, però el seu xut l’ha desviat lleument el porter rival i ha tocat el travesser. I Fran Serrano també ha tingut una bona ocasió, amb un potent xut llunyà que ha estat a punt de sorprendre Emerson.

Les ocasions no cessaven per al Barça Senseit, però la recompensa del gol no arribava. Fins a un tercer pal han tingut els blaugranes. Aquesta vegada, de Rafa Muñoz. Abans, però, el Gestesa havia tingut la seva ocasió més clara. Keny, en una gran jugada individual, ha marxat sol, però Paco Sedano, amb una gran aturada, ho ha evitat.

Ni a porteria buida

La sort és clar que no ha estat de cara per als blaugranes. Als tres pals cal sumar-hi una gran oportunitat de trencar l’empat d’Igor. El pivot brasiler ha xutat a porteria buida, però ha aparegut providencialment Fernando per evitar el gol blaugrana. Ni Fernandao ni el seu xut potent des de la frontal han pogut batre el porter Emerson, que ha tingut una gran actuació.