12.01.2008 11:31

L’última carta

Cristina Collado

El Barça Senseit es juga aquest dissabte al Palau Blaugrana (18.30 h) l’última carta per ser a la Copa d’Espanya. Els blaugranes depenen d’ells mateixos: si guanyen, es classifiquen, i si empaten o perden, hauran d’esperar resultats.

L’últim partit de la primera volta porta la màxima emoció. Encara hi ha quatre places en joc per a la Copa d’Espanya i set equips que es poden classificar. Divendres es va disputar l’Azkar Lugo – Tuco Muebles, amb victòria dels gallecs per 6-1. El Tuco Muebles, doncs, ja queda fora de la competició del KO.

Ara és toca el torn del Barça Senseit d’assegurar-se el passaport per a Conca. Per fer-ho, els blaugranes hauran de jugar-se l’última carta aquesta tarda a dos quarts de set contra l’Armiñana València.

Com arriba el Barça

Marc Carmona ha convocat tots els seus jugadors per a aquest partit. El tècnic blaugrana va recuperar a mitjans de setmana el pivot Pedrinho , que va rebre l’alta ja recuperat dels problemes al genoll esquerre. Carmona també podrà comptar amb Juan Carlos López, que es va fer una contusió al genoll dret en el partit contra el Xota. També tindrà a la seva disposició Fernandao i Dani Fernández, que tenien sobrecàrregues al bessó i al recte anterior de la cama dreta, respectivament.

El rival

Valencia_2.JPGL’equip de Tino Pérez ha pujat aquesta temporada de categoria, i per això s’ha reforçat amb jugadors d’experiència a Honor. De mica en mica, sobretot a còpia d’empats, han anat sumant punts, fins als 16 que té ara. De fet, és l’equip que més empats té (en total, set). En les últimes tres jornades, els resultats que ha obtingut han estat d’empat a tres. Fora de casa, els números no són gaire favorables als llevantins. L’ Armiñana València només ha guanyat un dels set partits que ha jugat com a visitant. Per a aquest partit, Tino Pérez no podrà comptar amb Sergio, que té una elongació muscular.

Les frases dels protagonistes

Fran : “Hi ha hagut tres o quatre partits que se’ns han escapat als últims minuts. Sobretot hem d’estar concentrats al cent per cent quan arribem als últims cinc minuts”.

Santi Gea : “És molt important no caure en la precipitació, en l’ansietat. Sabem que és un partit de 40 minuts i, per tant, hi haurà diferents fases de joc. Hem de saber fer les coses molt ben fetes els 40 minuts”.

En directe, per Barça TV
El partit entre el Barça Senseit i l’Armiñana València serà retransmès en directe per Barça TV a partir de dos quarts de set.