09.01.2008 11:06

Santi Gea: “Depenem de nosaltres mateixos”

Cristina Collado

Després de la derrota a la pista del Xota, al Barça Senseit només li queda una oportunitat, una jornada, per classificar-se per a la Copa. Això sí és una oportunitat en què depenen d’ells mateixos.

Ha fet mal, això és evident. Tenir el partit de cara, exhibir un gran joc, tant en atac com en defensa, veure’s dos minuts en superioritat numèrica, i, tot i això, no sentenciar el partit, fa mal. La part positiva és que facin el que facin els rivals en la darrera jornada, el Barça Senseit depèn només d’ell mateix. Probablement ja no podran ser caps de sèrie, però sí que podran entrar a la llista dels vuit equips que participaran en la Copa d’Espanya. L’última oportunitat la tindran dissabte a dos quarts de set al Palau Blaugrana contra l’Armiñana València: “Contra l’Armiñana ens ho juguem tot. Depenem de nosaltres mateixos: si guanyem, estem classificats”.

Difícilment seran caps de sèrie

Imagen_7.jpgGuanyar a l’Universitari de Navarra no només hauria classificat els blaugranes matemàticament per a la Copa, sinó que els hauria permès entrar-hi com a caps de sèrie. Entre les tres primeres places està clar que no hi poden quedar, ja que estan ocupades per ElPozo Murcia, l'Interviú Fadesa i l'MRA Navarra, respectivament. La quarta l’ocupa en aquests moments el Benicarló Onda Urbana, que disputa aquest dimecres el seu partit corresponent a la catorzena jornada de Lliga. Si els castellonencs guanyen, s’asseguraran la quarta plaça i el Barça Senseit ja no tindrà opcions de quedar com a cap de sèrie.

Falta sentenciar

Ràbia. Aquesta és la sensació que va quedar després del partit contra l'MRA Navarra ( 5-4 ). Un partit que els blaugranes van tenir de cara gairebé tota la segona part. Però el Barça Senseit no va saber sentenciar en els moments crucials: “La segona part vam ser molt superiors. Però en moments importants ens va faltar decidir i sentenciar”, reconeixia Santi Gea. És per aquesta raó que els jugadors se sentien malament després del partit: “Estem enfadats perquè hem fet un gran partit i podíem haver quedat entre els quatre primers. Continuem en la bona ratxa de joc, però no de resultats”, recordava el segon entrenador blaugrana.
Un partit molt dur
La recerca de la classificació matemàtica va fer que el partit viscut a l’Universitari de Navarra fos molt intens i molt dur. Dos jugadors van ser expulsats per doble groga: el porter local, Gascón, i el pivot blaugrana Fernandao. A més, alguns jugadors del Barça Senseit van acabar amb contusions. Es tracta de Juan Carlos López, PC i Fernandao, que a última hora del matí passaran pels Serveis mèdics per analitzar el seu estat.