16.06.2007 23:04

S’escapa la Copa (3-2)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut la final de la Copa de Catalunya davant del Martorell, que ha capgirat el marcador forçant la pròrroga. Al final, el gol d’Edu ha donat la sisena Copa als de Sito Rivera.

El vigent campió de la Copa de Catalunya ha revalidat el seu títol. Es tracta del Martorell, que ha superat el Barça Senseit en la final de la Copa celebrada aquest dissabte a Santa Coloma. Els de Sito Rivera sumen, així, el seu sisè títol consecutiu i tanquen amb bon sabor de boca una temporada que ha estat molt dura, ja que ha acabat amb el descens de categoria de l’equip. Per contra, el Barça Senseit va celebrar fa tres setmanes la permanència a Divisió d’Honor, però no ha pogut tancar la temporada amb el títol de la Copa Catalana.

Calma inicial

_DSC6867.jpgI això que els de Carmona han començat amb bon peu. La primera part ha estat força calmada, amb ocasions repartides per als dos equips però res gaire clar. El Barça Senseit, però, ha pogut marxar al descans amb la curta avantatge del gol que ha marcat Fran Serrano segons abans del xiulet.

A la represa les coses han continuat amb la mateixa tònica. El Martorell buscava atacs a la desesperada, però sense encert en els metres finals. Guille ha estat el jugador més perillós. Els de Sito Rivera han comès la sisena falta, i Dani Fernández, especialista en l’execució dels dobles penals, no ha decebut i ha sumat el segon per al seu equip.

Capgiren el marcador

El 0-2 en el marcador ha provocat que Sito Rivera fes entrar Diego com a porter-jugador a cinc minuts per a concloure el partit. Per a sorpresa dels blaugranes, aquesta arriscada opció els ha donat el resultat que buscaven. En només un minut han capgirat el marcador amb dos grans gols, tots dos amb xuts engaltats. Primer, Jordi Gay per banda dreta, i poc després, Guille a la mitja volta des de la frontal. Sense temps per encaixar el que acabava de passar, el Barça Senseit ha vist com l’àrbitre xiulava el temps reglamentari i donava pas a la pròrroga.

Sentencien a la pròrroga

En els deu minuts que ha durat la pròrroga s’ha vist el Barça més ofensiu de tot el partit. Sobretot perquè Edu ha posat el Martorell per davant en el marcador als tres minuts. La resposta l’ha donada de seguida el tècnic Marc Carmona, fent entrar Chico com a porter-jugador. El tanca brasiler ha tingut una bona ocasió d’empatar el partit, però la seva millor actuació s’ha vist sota els tres pals. Ha aturat fins a tres ocasions del Martorell. Dani Fernández, Juan Carlos López i Rafa Muñoz han intentat buscar el tercer gol i forçar els penals, però el temps s’ha escurat i la Copa de Catalunya ha marxat cap a Martorell.

MARTORELL, 3
FC BARCELONA SENSEIT, 2

Martorell: Jesús, Jordi Gay, José Ruiz, Guille i Diego –cinc inicial-, Edu, Francesc i Rubén

FC Barcelona Senseit: Romero, Chico, Juan Carlos López, Dani Fernández i Pedrinho –cinc inicial-, Valtinho, Rafa Muñoz, Fran Serrano, Marcelinho i Paco Arjona

Gols: 0-1, Fran (20’); 0-2, Dani Fernández (33’); 1-2, Jordi Gay (38’); 2-2, Guille (38’); 3-2, Eduard (43’)