01.06.2007 16:51

Amistós per no perdre el ritme (1-4)

El Barça Senseit continua la feina per arribar en bona forma a la Copa Catalana. Els blaugranes es van imposar al Montornès del Vallès per 1 a 4 en un amistós on va reaparèixer Chico després de set mesos lesionat.

Ja han finalitzat la temporada de Lliga, però no han deixat encara la feina, pendents de l’últim títol de l’any, la Copa Catalana. El Barça Senseit es va enfrontar dijous al Montornès en un partit amistós que els blaugranes van guanyar amb facilitat per 1 a 4. Els de Marc Carmona van dominar amb claredat el partit, amb dos gols de Marcelinho i dos de Pedrinho. El Montornès, amb alguns jugadors que havien passat pel Barça, va jugar molt motivat i amb ganes de sorprendre l’equip blaugrana, però només van poder sorprendre amb un gol de doble penal al final del partit.

Reapareix Chico

Més enllà del resultat del partit, la bona notícia era la reaparició de Chico després de la seva lesió. Dijous es complien precisament els set mesos des que es va lesionar el genoll esquerre i després d’una dura recuperació va poder disputar un partit. Els dubtes previs es van esvair al començar a jugar. “Vaig tenir bones sensacions sobre la pista. Al principi anava amb por, però a poc a poc em vaig anar sentint més a gust", explica Chico. El jugador continua el treball diari per continuar jugant abans de marxar de vacances.
Esperant la Copa Catalana
La propera setmana el Barça Senseit disputa la Copa Catalana. Encara ha d’esperar per conèixer el seu rival d’entre els partits previs que es disputen. El partit davant el Montornès li ha servit per no perdre ritme de joc abans de disputar aquest títol.