FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.05.2007 23:42

Cara i creu a la Copa Catalana de la base

www.fcbarcelona.cat


Els equips base del futbol sala estan en plena disputa de la Copa Catalana. L’equip juvenil s’ha classificat per a les semifinals, com també els alevins. L’infantil encara ha de disputar els quarts, mentre que el cadet ha estat eliminat.


Ara és el moment de la disputa de la Copa Catalana i dels Campionats d’Espanya. Això és el que estan fent els equips de la base del futbol sala, amb sort bastant diversa. El conjunt juvenil va guanyar en els quarts de final a la pista del Club Manresa per 1 gol a 4, i està classificat per jugar les semifinals, tot i que encara no coneix el rival. També estan en semifinals l’equip aleví, que s’enfrontarà al Teià.

Pel que fa a l’infantil, encara han de jugar el partit de quarts de final contra el Marfil Santa Coloma. El cadet, però, ja ha conclòs la seva participació en la Copa Catalana, després de perdre amb el Club Manresa a la tanda de penals. El partit havia acabat amb empat a quatre.

El calendari dels Campionats d’Espanya

Aquest cap de setmana es juguen les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de les categories cadet, infantil i aleví. Aquest últim marxa dijous a Molina de Segura (Múrcia) per jugar al Pavelló Municipal d’Esports Serrerías. Serà divendres a les 18:00 h contra el campió de Múrcia; dissabte a les 16:00 h contra el campió de València; i diumenge a les 14:00 h contra el campió de Canàries.

L’infantil disputarà aquesta fase al Pavelló de la Universitat Politècnica de València. El primer partit serà divendres contra l’AD El Pilar (campió de València); i dissabte a les 11:00 h contra el CAD Irabia (campió de Navarra).

Pel que fa al cadet, jugarà a Mazarrón (Múrcia). Dissabte a les 19:00 hores s’enfrontaran en el primer partit contra l’Armiñana de València, i diumenge a les 12:30 h contra el Mazarrón FS.

Cara i creu a la Copa Catalana de la base
L’infantil i el juvenil B
L’infantil B juga la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que es disputa els dies 1, 2 i 3 de juny al Pavelló Municipal de Tossa de Mar.

Pel que fa al juvenil B, juga l’última jornada de la 1a Divisió Catalana contra el G. Inmb. Straberes Tàrrega a les 12:30 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una victòria podria proclamar-los campions si La Unión (Sta. Coloma de Gramenet) no guanya a la pista del Bosco Rocafort.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana