23.05.2007 19:40

Balanç positiu del ‘futsal’ base

Cadet, juvenil, infantil i aleví. Tots quatre equips de la base del futbol sala s’han proclamat campions de les seves respectives Lligues. Ara estan tots immersos en la disputa de la Copa d’Espanya i la Copa Catalunya.

La majoria de les Lligues de les categories inferiors del futbol sala base ja han conclòs i el balanç ha estat molt positiu. Quatre d’aquests equips s’han proclamat campions de les seves respectives Lligues. El primer va ser el cadet, que va ser matemàticament campió de Lliga sis jornades abans que acabés el campionat. El va seguir l’infantil, després el juvenil, i finalment, l’equip aleví.

Comença la Copa d’Espanya

El primer a participar a la Copa d’Espanya, que es va disputar a Valladolid, va ser el conjunt juvenil. Els blaugranes van arribar a les semifinals, on van perdre davant del Pozo Múrcia per 1 gol a 0.

A partir del divendres 1 de juny es començaran a disputar les fases prèvies al campionat d’Espanya en què hi participaran les categories aleví, infantil i cadet. La fase final es jugarà els dies 15, 16 i 17 de juny.

I també la Copa Catalana

Molts d’aquests equips combinen la participació en el Campionat d’Espanya amb la Copa Catalana. L’equip juvenil jugarà el pròxim dissabte contra el Club Manresa els quarts de final. També juga aquesta eliminatòria de quarts l’aleví, que dijous s’enfrontarà al Vilassar de Mar. Pel que fa a l’infantil, està a l’espera de conèixer el guanyador del partit entre el FS Cardedeu-Marfil Santa Coloma, per saber qui serà el seu rival, també a l’eliminatòria dels quarts. I pel que fa al cadet, aquest dijous juguen contra el Manresa els 1/16 de final.
Imatges de l'equip cadet
La situació de tots els equips
- Segon equip (sènior B): 6è de la Lliga Nacional A grup 5.
- Juvenil A: campió de Lliga Nacional grup 6 i semifinalista en la Copa d’Espanya.
- Juvenil B: a falta de dues jornades, va en 2n lloc de la Primera Divisió Catalana, a un punt del líder, La Unión.
- Cadet, infantil i aleví han estat campions de les seves Lligues corresponents.