FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

13.05.2007 14:33

L’última jornada serà una festa

Carles Cascante


Amb la salvació matemàtica, la darrera jornada de la Lliga de futbol sala serà un pur tràmit. Els jugadors de Marc Carmona, després de molts patiments, ja poden respirar tranquils i viuran l’última jornada como una autèntica festa.


Només queda una jornada perquè acabi la fase regular. Amb les vuit primeres places pràcticament definides per jugar el play-off al títol de Lliga, i les places de descens directe i promoció també definides, l’última jornada es presenta amb l’al·licient de brindar un triomf a l’afició del Palau. Tornant a les places que lluitaran pel títol, ara mateix, jugarien el play-off el Boomerang Interviú, el Polaris World Cartagena, El Pozo Múrcia, Benicarló, Caja Segovia, Navarra, PSG Mostoles i Azkar Lugo. Pel que fa a les places de descens, ja està definit que Martorell i Celta jugaran la propera temporada a la Divisió de Plata, mentre que el Guadalajara jugarà la promoció.

L’afició ho mereix

El partit d’aquest dissabte jugat a Pamplona, malgrat la derrota (7-3), va servir perquè el FC Barcelona Senseit va assegurar la seva plaça a la Divisió d’Honor de la Lliga Nacional del Futbol Sala. Després del matx, el tècnic del Barça, Marc Carmona, va assegurar que esperen l’últim partit “amb moltes ganes”. El tècnic blaugrana va explicar que el motiu no era altre que dedicar un últim triomf a l’afició del Palau “que tan bé s’ha portat amb nosaltres aquesta temporada”. Recordem que l’últim rival que tindrà el Barça aquesta temporada serà l’Azkar Lugo, vuitè classificat.
L’última jornada serà una festa
Boomerang Interviú, campió de la fase regular
Boomerang Interviú es va proclamar, de forma matemàtica, campió de la Lliga regular després del seu triomf sobre el Playas de Castelló (7-4), en un duel espectacular.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana