FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.05.2007 10:25

Pedrinho: “Ara podem respirar una mica”

Cristina Collado


No és definitiu, però la victòria del Barça Senseit contra el Gestesa deixa els blaugranes molt a prop de la salvació a falta de dues jornades. Com reconeix Pedrinho, “ara podem respirar una mica”.


No va ser només tres punts. Van ser potser els tres punts més importants de la temporada. La golejada del Barça contra el Gestesa (10-3) dissabte passat ha deixat els homes de Marc Carmona quatre punts per sobre de la salvació. No és definitiu, però la permanència està molt més a prop: “Ara respires una mica, perquè tota la temporada hem estat a baix, en promoció o en descens, i ara, a falta de dues jornades, estem salvats”, assegura Pedrinho.

A Xota pot ser definitiu

Encara falta el remat. Aquest pot arribar a la pista del Xota. Tenen un punt al seu favor, com recorda el pivot blaugrana: “Anem a la pista del Xota amb la tranquil•litat de saber que depenem de nosaltres mateixos i que, amb un empat o una victòria, ja hem guanyat la permanència.”

Però ni el MRA Navarra, sisè classificat, ni Azkar Lugo, setè, seran rivals fàcils: “Són rivals bastants difícils. Tota la temporada han estat a dalt, i ara han abaixat una mica el nivell però crec que són equips bastants seriosos i si estan a dalt és perquè són bons”, destaca Pedrinho.

Per fi, l’encert de cara a porteria

El Barça Senseit va aconseguir per fi la seva primera golejada de la temporada, marcant-li 10 gols al Gestesa. Pedrinho recorda així el partit, i l’efecte que pot suposar la golejada: “Vam fer un partit molt seriós i vam aconseguir marcar molts gols. En molts partits vam pecar de no ficar gols, i al final els contraris ens feien els gols a nosaltres. En algun moment havia d’arribar una d’aquestes golejades i gràcies que ha estat en un moment clau de la temporada i que ens pot ajudar a mantenir la permanència.”
Pedrinho: “Ara podem respirar una mica”
En el seu millor moment
Pedrinho va arribar al FC Barcelona Senseit a principis d’aquesta temporada. A la pretemporada es va lesionar, i de mica en mica ha anat agafant el ritme. Ara reconeix que es troba en el millor moment: “L’experiència està sent molt bona. Estic en un club fenomen, en una ciutat fenomen, i amb uns companys impressionants. Al principi em vaig sentir una mica malament perquè no feia tants gols com s’esperava, però de mica en mica he anat creixent amb l’equip i ara sóc una mica més important que al principi de temporada.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana