05.05.2007 19:32

La permanència, molt a prop (10-3)

El FC Barcelona Senseit ha donat un pas gegant per intentar mantenir-se a la Divisió d’Honor la temporada que ve. Els homes que entrena Marc Carmona han derrotat per 10-3 al Gestesa Guadalajara, un rival directe.

El primer equip de futbol sala ha sortit a jugar amb la lliçó ben apresa. Els ho recordava el grup de seguidors DRACS amb una pancarta que resava “El que vam guanyar a Gàldar no ho podem perdre ara”. I els blaugranes no han badat ni un segon. Amb 28 punts i a quatre de la zona de promoció a falta de dues jornades per acabar la Lliga, el Barça ho té francament bé per mantenir-s’hi.

qm3d6924.jpgDani Fernández, ex jugador del Gestesa precisament quan l’equip castellà va derrotar al Barça al play-off d’ascens a Divisió d’Honor, servia en safata a Rafa Muñoz el primer gol de la tarda. Però només ha estat un aperitiu. Dues excel•lents aturades consecutives de Paco Arjona han encetat una transició que Javi Rodríguez no ha desaprofitat. I minut i mig després Rafa Muñoz ha estat atent per empentar la pilota que, en última instància, l’ha tocada Kiko, introduint-la en la seva pròpia porteria. Fernando ha pogut marcar el primer gol pel Gestesa correctament quan faltaven sis minuts pel descans.

Tensió i tornem a començar

Tot just després del quart gol blaugrana, trenat entre Valtinho i Rafa Muñoz, s’ha produït un impàs complicat. L’acció del Barça ha coincidit en el moment en què dos jugadors del Gestesa quedaven estesos al terra. Però cap dels jugadors que han iniciat la contra s’han adonat de la situació. Això ha sabut greu als castellans i aleshores la recriminació s’ha tornat picabaralla. Per evitar problemes més greus els àrbitres han suspès el partit durant set minuts, fent entrar als dos equips al túnel de vestidors. Pel Gestesa, Uge ha vist la targeta vermella mentre que Rafa Muños i Claudinho l’han vista groga.

Ja en joc, Fran Romero ha substituït Paco Arjona per intentar aturar un penal xiulat a la primera acció després de l’aturada. I el capità blaugrana ho ha aconseguit, minat encara més la moral visitant.

Contraatacs a dojo

Ja al segon temps Fernando ajustava tímidament el marcador marcant el 4-2. Però Dani Fernández, motivadíssim, ha introduït l’esfèrica en una acció magistral.

qm3d6904.jpgEl Barça ha començat a ser creatiu. Fran Serrano, Javi Rodríguez i Pedrinho han firmat el 6-2 en una triangulació exemplar. I un altre triplet, format per Marcelinho, Juan Carlos López i Manolín han servit el 7-2.

Juan Carlos López rebufava instants després tot just marcar el vuitè gol en una acció personal. Manolín l’ha copiat i ha signat el novè blaugrana. La festa encara donava per més. Tot i el gol de Kiko (9-3), Javi Rodríguez no ha quedat conforme. I en un toc de crack, amb el taló, ha deixat la pilota perquè Pedrinho rubriqués el resultat final de 10-3 a falta de nou segons per a la conclusió.

Suport del Palau

qm3d6870.jpgJugadors, cos tècnic i directiva van sol•licitar el suport del públic. I l’aficionat blaugrana s’hi ha deixat sentir. També han estat presents els jugadors del primer equip de futbol Belletti i Deco, tots dos lesionats, i fent companyia a Chico, que està en la recta final de la recuperació. Tampoc no s’ho ha volgut perdre el porter d’hoquei patins Octavi Tarrés. Amb un Palau abocat, el Barça Senseit ha fet tota una demostració de bon futbol. Només cal confirmar aquesta línia treballada durant tota la campanya a la pista del MRA Navarra la setmana que ve i al Palau, a la cloenda de la temporada, contra l’Azkar Lugo el 19 de maig. Els dos partits es jugaran en dissabte a les 18.30 hores, ja que hi ha unificació d’horaris.
LA FITXA
FC BARCELONA SENSEIT, 10
GESTESA GUADALAJARA, 3

FC Barcelona Senseit:
Arjona, Claudinho, Javi Rodríguez, Dani Fernández, Rafa Muñoz –cinc inicial- Fran Romero, Manolín, Marcelinho, JC López, Fran Serrano, Valtinho, Pedrinho

Gestesa Guadalajara: Gus, Kiko, José Ignacio, Nano, Luisjo –cinc inicial- Jorge, Carlinhos, Anderson, Uge, Fernando, Edigleuson, Jaba

Gols: 1-0 Rafa (m.3); 2-0 Javi Rodríguez (m. 11); 3-0 Kiko p.p (m. 12); 3-1 Fernando (m. 14); 4-1 Rafa Muñoz (m. 14); 4-2 Kiko (m. 21); 5-2 Dani Fernández (m. 22); 6-2 Pedrinho (m. 24); 7-2 Manolín (m. 28); 8-2 JC López (m. 31); 9-2 Manolín (m. 36); 9-3 Kiko (m. 39); 10-3 Pedrinho (m. 40)

Àrbitres: Peña Díaz i Peña Gómez