FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.05.2007 15:37

Prevenció de lesions

Cristina Collado


En aquesta setmana vital per al futur del Barça Senseit a la Divisió d’Honor l’equip s’està entrenant amb intensitat. La prevenció de lesions ha estat un dels aspectes que s'han treballat aquest dimarts.


El futbol sala és un esport en què les articulacions pateixen molt. La duresa de la pista i els canvis bruscos de ritme fan que els turmells o els genolls siguin els principals focus de les lesions. És per aquesta raó que en els plans d’entrenaments setmanals sempre hi ha previst un treball específic de prevenció d’aquestes lesions. Aquest dimarts ha estat el dia escollit per fer aquesta tasca, més important encara tenint en compte l’important partit de dissabte contra el Gestesa Guadalajara (18:30 hores, Palau Blaugrana).

Turmell, genoll i pelvis

En aquestes sessions es reforcen tres articulacions: els turmells, els genolls i la pelvis. Durant al voltant d’un quart d’hora, els jugadors del Barça Senseit han fet aquest treball de prevenció, dirigit pel fisioterapeuta Gabriel Layunta. Sobre bancs, matalassets o altres suports han donat mobilitat a aquestes articulacions per preparar-les de cara al ritme de joc que hauran d’imprimir durant el partit de dissabte. 

Combinació amb treball individual

Una vegada a la setmana, el grup treballa específicament aquests aspectes. Però és una feina que cal fer de manera continuada, per això, el fisioterapeuta del primer equip treballa individualment amb cadascú dels jugadors, segons les necessitats de cadascú. Només Fran Serrano està encara recuperant-se de la seva contusió al peu.
Prevenció de lesions

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El ‘planning’ d’entrenaments

Després d’entrenar en doble sessió dilluns, l’equip s’ha entrenat amb intensitat durant el matí d'aquest dimarts.

Dimecres, hi ha programat novament una doble sessió de matí i tarda. Dijous i divendres, l’equip s’entrenarà només pel matí.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana