21.04.2007 19:22

Planta cara (4-2)

El Barça Senseit ha perdut a la pista del Boomerang Interviú per un digne resultat de 4-2. Pedrinho i Marcelinho han retallat diferències a la segona part, en un partit en què els blaugranes han plantat cara el líder.

Continuen fora de perill. És la millor notícia d’aquesta 27a jornada de Lliga, en què el Barça Senseit ha perdut per 4-2 contra el líder, el Boomerang Interviú, en un partit fora complet dels blaugranes. La derrota de Martorell, l’empat del DKV i la victòria del Gestesa deixen la classificació de la següent manera: el Celta (17 punts) i el Martorell (23) estan en places de descens; Gestesa (24) es troba ara en promoció; el Barça (25) és tretzè i està fora del perill; i el DKV (25) ha avançat una posició i és dotzè.

Jornada accidentada

Ha estat una jornada accidentada per al Barça Senseit. En primer lloc per les baixes d’última hora amb què ha hagut de lluitar el tècnic Marc Carmona. No ha pogut comptar amb dos dels seus pilars, Javi Rodríguez i Fran Serrano, perquè es van lesionar en els dies previs al partit, a la cella i al peu, respectivament. Tampoc amb Manolín, que no va viatjar a Madrid per una gastroenteritis. A l’arribada a l’aeroport de Barajas, a més, l’equip va perdre gairebé totes les maletes. Algunes han arribat aquest dissabte, però d’altres, encara no han aparegut.

Durant el partit, a més, ha estat expulsat Dani Fernández, un dels fixes en els cinc inicials de l’equip, que no podrà jugar el pròxim compromís contra el Gestesa. Tampoc ha pogut acabar el partit Claudinho, que ha estat titular, perquè ha patit una elongació a l’adductor.

Superioritat local

Amb aquest panorama, el Barça Senseit no ha tingut gaires opcions d’emportar-se el partit. I menys quan Marquinho i Andreu han posat en el minut 10 el 2-0 en el marcador. Els blaugranes ho han intentat, però la superioritat dels locals era clara. I més amb les condicions en què han arribat al partit.

A la represa, el Boomerang ha matat ràpidament el partit. Neto i Bertoni han marcat el tercer i quart gol, i a partir d’aleshores el conjunt madrileny s’ha dedicat a especular. No han pressionat gaire més la porteria blaugrana i s’han encarregat sobretot de mantenir la possessió de la pilota. El Barça, mentrestant, continuava intentant-t’ho. I així és com han arribat els gols. Primer, Pedrinho ha batut Luís Amado amb un xut per sota les cames, i a un minut pel final, Marcelinho ha deixat el marcador final de 4-2.

BOOMERANG INTERVIÚ, 4
FC BARCELONA SENSEIT, 2

Boomerang Interviú: Luís Amado, Neto, Gabriel, Andreu, Marquinho –cinc inicial-, Schumacher, Daniel, Joan, Rogeiro i Bertoni

FC Barcelona Senseit: Arjona, Claudinho, Valtinho, Dani Fernández –cinc inicial-, J. C. López, Rafa Muñoz i Pedrinho

Gols: 1-0, Marquinho (5’); 2-0, Andreu (7’); 3-0, Neto (25’); 4-0, Bertoni (27’); 4-1, Pedrinho (36’)`; 4-2, marcelino (39’)

Àrbitres: Sanzol Goñi i Urdanoz Apezteguia