Futbol Sala

10.03.2007 20:00

Un punt més (2-2)

El FC Barcelona Senseit ha sumat un punt a la pista del DKV després d'un partit força igualat. Tot i tornar a les posicions de promoció, aquest és el quart partit consecutiu en què puntuen, i les impressions al vestidor són molt positives.

Dues victòries i dos empats. Aquest és el balanç del Barça en les darreres jornades, un balanç que convida a la tranquil•litat i a la il•lusió d'aconseguir els objectius aquesta temporada. El partit d'aquest dissabte era molt important. El Barça visitava la pista del DKV Seguros Zaragoza, un rival directe del Barça Senseit, però els de Carmona no han pogut passar de l'empat.

El partit ha estat molt igualat, fins i tot quant a ocasions de gol. El Barça ha tingut algunes de força clares a la primera part, però els ha faltat gol. Pel que fa al DKV, també s'han mostrat força ofensius, amb tres pals inclosos. No ha estat fins els últims deu minuts del partit, quan el matx s'ha obert gràcies al gol local. En una jugada a pilota aturada, Carlos Anós ha inaugurat el marcador, i aquest gol ha revolucionat els darrers minuts del partit.

El cinquè jugador se la juga

A falta de tres minuts i mig per al final del partit, Marc Carmona ha fet sortir Javi Rodríguez com a porter-jugador. Una aposta que ha sortit molt bé al Barça Senseit. En una jugada iniciada al còrner, Valtinho ha fet l'empat. Al minut següent, la sort s'ha aliat amb els blaugranes. Dani Fernández ha enviat un xut llunyà que ha agafat descol•locat el porter Silva, ja que la pilota ha tocat en el peu d'un dels seus defenses.

Amb el marcador en contra i a falta de dos minuts, els locals han decidit jugar-s'ho també amb el cinquè jugador. El Barça Senseit ha defensat molt bé, com ja està demostrant en els darrers enfrontaments, però això no ha estat suficient ja que el cop de sort s'ha posat ara de banda del DKV. Després de rebotar desafortunadament la pilota en Juan Carlos López, aquesta ha acabat als peus de Marcos Latorre, que només ha hagut d'empènyer-la perquè acabés al fons de la xarxa. Faltaven només 27 segons per al final del partit, i ja no hi ha hagut temps per més.

En la bona línia

El punt aconseguit a la pista del DKV, un dels rivals directes del FC Barcelona Senseit, deixa els blaugranes amb 21 punts, un menys que els aragonesos que en tenen 22. Aquests mateixos té el Martorell, que ha guanyat l'Azkar Lugo. Els de Marc Carmona tornen a ser tercers per la cua, però tot i això els ànims al vestidor són molt positius: "Hem donat un pas endavant. Estem en la bona línia."

I és que després d'una primera part de la temporada sorprenentment fluixa, el Barça ha encadenat quatre jornades seguides puntuant. En la pròxima jornada, el Barça Senseit rep al Palau Blaugrana al cuer, el Celta de Vigo.
La fitxa del partit
DKV SEGUROS ZARAGOZA, 2
FC BARCELONA SENSEIT, 2

DKV Seguros Zaragoza: Silva, Santi, Justo Cáceres, Kel i Eka –cinc inicial-, Marcos Latorre, Raúl Izquierdo i Carlos Anós

FC Barcelona Senseit: Fran Romero, Javi Rodríguez, Fran Serrano, Dani Fernández i Pedrinho –cinc inicial-, J. C. López, Manolín, Valtinho, Marcelinho i Rafa Muñoz

Gols: 1-0, Carlos Anós (30'); 1-1, Valtinho (37'); 1-2, Dani Fernández (38'); 2-2, Marcos Latorre (40')

Àrbitres: Sama Tapia i Urbano Ruiz