06.03.2007 17:52

Tres punts imprescindibles

El Barça Senseit rep aquesta tarda al Lobelle Santiago (19:00 hores, Palau Blaugrana) en un partit on els blaugranes han de sumar els tres punts com sigui. El vigent campió de Copa ve tocat pels últims resultats.

Els de Marc Carmona afronten el partit d’aquesta tarda contra el Lobelle Santiago com una de les més importants cites de la temporada. Després de quallar una primera volta més fluixa del que estava previst, el Barça Senseit tampoc va començar bé l’any, ja que no acabava de sortir de les places de descens directe. Però fa tres setmanes van donar la sorpresa guanyant en un partidàs el vigent campió de Lliga, el Pozo Murcia. Aquests tres punts, sumat a l’empat aconseguit a la pista del Carnicer en la darrera jornada, han deixat els blaugranes en la tercera plaça per la cua, en posició de promoció.

Ara, una victòria donaria l’impuls necessari al conjunt de Carmona per sortir del foc, i més una jornada abans de visitar el DKV, un rival directe dels blaugranes. Per a la cita contra el Lobelle d’aquesta tarda (19:00 hores, Palau Blaugrana) Marc Carmona no podrà comptar amb Chico, Rafa Muñoz i Claudinho. Les possibilitats de l’equip, però, continuen sent moltes, i més si es té en compte l’empat a tres aconseguit a la pista gallega en la primera volta, quan els blaugranes van dominar el marcador fins al minut 35.

Un rival en hores baixes

El Lobelle Santiago va guanyar contra pronòstic la Copa d’Espanya la temporada passada. Els gallecs van superar en la competició els grans favorits Polaris, El Pozo i Boomerang. En la final, van doblegar aquest últim després d’una intensa tanda de penals. I això que només feia dues temporades que havia pujat a Divisió d’Honor (a la 2002-03).

Aquesta temporada, però, no ha estat el rival fort que s’esperava. A aquestes alçades és desè amb 25 punts, després de guanyar sis partits, empatar-ne set i perdre’n set més. En els últims cinc enfrontaments els del nou tècnic Jose M. Pazos, conegut com ‘Pulpis’, han deixat escapar molts punts. Només una victòria i quatre derrotes l’han dut a la part mitjana de la classificació. D’aquestes derrotes, la més dura va ser la contundent golejada de 9-1 contra el DKV.