Dues golejades i un empat als derbis

Futbol base

31.10.2011 14:07

Dues golejades i un empat als derbis del planter

El Cadet A i l’Aleví B blaugranes van resoldre de manera còmoda els seus duels contra l’Espanyol. L’Infantil B va aconseguir un valuós empat a Sant Adrià. En la resta de categories, bons resultats dels equips blaugrana.

El Juvenil, en acció / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

LLIGA JUVENIL NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA 2 – PREMIÀ A 0
Partit molt igualat dels nois de García Pimienta contra un rival molt intens. Durant la primera part ambdós equips van tenir ocasions i la possessió va estar equilibrada. Els blaugranes van marxar al descans amb un empat a zero. A la segona part es va anul•lar un gol de Munir per fora de joc, però minuts més tard el mateix Munir va obrir el marcador amb un bon remat després d’un córner. Un penal als darrers minuts del porter del Premià Santiago sobre Sandro va permetre augmentar la distància en el marcador i acabar amb el definitiu 2-0.

DIVISIÓ HONOR CADET
FCBARCELONA A 3 - ESPANYOL 0
El Cadet A va resoldre amb autoritat el derbi. Adama Traoré va resultar clau, ja que l’extrem de l’Hospitalet va marcar un gol i va fabricar els altres dos gols signats per Enguene i Juanan. Els nois de Quique Àlvarez van generar ocasions suficients per assolir un resultat encara més contundent.

LLIGA PREFERENT CADET
FC SANTBOIÀ A 2 – FC BARCELONA 6
Gran partit dels nois de Fran Artiga que van sortir molt forts i es van posar davant en el marcador molt aviat, al minut 2, amb un gol de falta de Ferran. Els blaugranes van oferir el millor partit de la temporada i van marxar al descans amb 0-4 gràcies a un gol d’Alexis Meva i dues dianes de Sergi Canós. Al segon temps el Cadet B va continuar dominant el joc i Alexis va aconseguir marcar dos gols més que van acabar de sentenciar el matx.

LLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL
FC BARCELONA 3 – MARIANAO POBLET 0
L’Infantil A va portar la batuta al llarg del matx i va tenir moltes ocasions de gol. Al minut 20 de la primera part Javi Ruiz va obrir el marcador amb un gol de cap, i als quatre minuts Edgar va fer el 2-0 amb una diana també de cap. El segon temps va continuar amb el control blaugrana i al minut 9 Lee va deixar sentenciat el partit amb una gran jugada col•lectiva d’Olmo.

ESPANYOL 2 - FC BARCELONA B 2
Partit intens de l’Infantil B contra l’Espanyol en un camp difícil. Els blaugranes van tenir la possessió i es van posar per davant en el marcador en el minut 9 de la primera part amb un gol de falta d’Oriol. Al segon temps el rival va aconseguir l’empat amb una diana d’Usmar des de fora de l’àrea, però els nois de Denis Silva es van tornar a posar per davant al minut 65 amb un remat de Collado que el porter Álex no va poder aturar. Tot i això, només tres minuts després Fode va tornar a empatar el matx i els blaugranes ja no van poder fer res per moure el resultat.

LLIGA 1a DIVISIÓ ALEVÍ
FCBARCELONA B 7 - ESPANYOL 2
L’Espanyol va plantar cara als dos primers períodes però els nois de Jordi Font van fer palesa la seva superioritat tècnica i física amb el pas dels minuts. Albert Portas va equilibrar el gol inicial d’Arnau mentre que Rubén Acosta, amb dos gols al segon període, va marcar les diferències. Tot i el gol de Joelinho abans del descans, els blaugranes van sentenciar amb les dianes d’Oriol Solina i el triplet de Demba.

LLIGA 2a DIVISIÓ ALEVÍ
PRAT A 0 – FC BARCELONA 5
Bon partit dels nois d’Alex Gómez i Alexis Pintó, que es van imposar sense problemes al Prat al Camp Municipal Sagnier. Els blaugranes van ser molt superiors i van executar un bon futbol de combinació que va deixar sense arguments el seu rival. Els gols de l’Aleví C van ser de Take (2), Adrià Altimira (2) i Marc Guerrero.

ESPARREGUERA A 2 – FC BARCELONA 5
L’Aleví D es va imposar sense gaire dificultats a un Esparreguera que gairebé no va crear ocasions de gol. Els nois de Xavi Bravo i Óscar Hernández van ser molt superiors al llarg del matx, tot i que a la segona meitat van oferir una proposta de joc millor i van saber combinar per materialitzar les oportunitats. Roger Vegas va fer un gran partit i va aconseguir un hat-trick, i Kenneth va anotar els dos gols restants.

LLIGA 1a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA A 15 – ESCOLA GAVÀ 0
Partidàs de l’equip de Marc Serra i David Sánchez, que van controlar el matx des del minut 1, en què Kais va posar per davant els blaugranes. Els gols van arribar molt ràpid i als primers vuit minuts el Benjamí A ja guanyava per 6-0. Els blaugranes van oferir gran joc col•lectiu, tant a nivell ofensiu com defensiu, i els golejadors de la jornada van ser Kais (3), Ilaix (3), Álvaro (2), Haitam (2), Jose, Raul, Aitor, Toni i Marc. Aquesta victòria suposa una gran dosi de positivisme de cara al partit del proper dimarts contra el Cornellà.

VILASSAR DE MAR A 0 – FC BARCELONA B 6
Domini absolut i gran superioritat dels nois de Sergi Milá al Camp Municipal Xevi Ramon. El Benjamí B va oferir una proposta de joc molt treballada i va controlar el partit des de l’inici. Tot i així, el primer quart va acabar amb un empat a cero, però al segon quart els gols de Jan Reixach i Òscar Romero van permetre als blaugranes posar-se per davant en el marcador. A la segona part el Vilassar va abaixar el ritme i el Barça va aprofitar l’ocasió per augmentar les distàncies i sentenciar definitivament el partit amb les dianes de Martí , una altra de Jan Reixach i una de Joel López.

LLIGA 2a DIVISIÓ BENJAMÍ
CASTELLDEFELS A 2 – FC BARCELONA C 1
Injusta derrota del Benjamí C en un partit completament dominat pels blaugranes. Els nois de Cristian Cátena van posseir nombroses ocasions durant els quatre temps, però els va faltar materialitzar-les, ja que van enviar fins a quatre pilotes al pal i van veure com els anul•laven un gol. Arnau Martínez va anotar la diana blaugrana, però tot i els intents i la superioritat del Barça el 2-1 no es va moure.

LLIGA 3a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA 5 – PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA D 2
Partit molt treballat dels nois de Jordi Pérez contra un rival un any més gran que es va mostrar molt defensiu i va dificultar l’execució del joc col•lectiu blaugrana. El Benjamí D va controlar el partit però va haver de crear bones jugades d’equip per aconseguir els gols, perquè la Penya Espanyolista Manigua va aprofitar la seva força per tallar les accions blaugrana i travar el joc. Nadir va demostrar el seu encert golejador amb un hat-trick, i Sicu i Gabi van marcar els altres dos gols.

LLIGA 2a DIVISIÓ FEMENÍ
SANT ANDREU A 3 – FC BARCELONA B 1
El Sant Andreu va plantar cara al Femení B en un partit en què les blaugranes van dominar, però no van poder concretar les ocasions. El rival es va posar per davant i al minut 20 ja guanyava per 3-0. Les noies de Joaquim Querol van tenir diverses oportunitats de marcar a la primera part, però no van poder materialitzar-les. Al segon temps, les blaugranes van començar bé i al minut 49 Mar va marcar el 3-1 de falta, tot i que el partit ja estava sentenciat.

FEMENÍ JUV-CADET
LLIGA JUVENIL CADET FEMENÍ
FC BARCELONA 3 – SANT GABRIEL 1
Victòria treballada de les noies de Carlos Tregón contra un Sant Gabriel molt ordenat que no ho va posar fàcil. La primera part va estar molt igualada i el Femení Juvenil Cadet va marxar al descans amb un 1-1 gràcies a un gol de Judith Rivero. A la represa, les blaugranes van dominar i van arribar les ocasions que van saber definir Judith Fernández i Alba Franco.

LLIGA INFANTIL ALEVÍ FEMENÍ
LEVANTE LAS PLANAS 2 – FC BARCELONA 5
Partit molt igualat de l’equip de Jordi Ventura, que es va enfrontar a un Llevant molt actiu que no els ho va posar gens fàcil. Al primer temps les blaugranes van tenir força dificultats per anotar i van marxar al descans amb un 0-1. A la represa el Femení Infantil Aleví es va ficar en el partit i va sentenciar el resultat. Les golejadores del partit van ser Laia Muñoz (3), Maria González i Ilenia Caballero.