Vuitena victòria consecutiva (8-0)

30.10.2011 19:34

El primer equip femení blaugrana es manté intractable a la Primera Divisió i suma la vuitena victòria en les vuit primeres jornades del campionat. Olga, amb un hat-trick, ha liderat la victòria contra un Màlaga impotent.

La fitxa
FC Barcelona, 8
Málaga Club Atlético, 0

FC Barcelona: Sarasola, Lau, Marta, Ani, Melani (Leila, min 60), Montse, Corredera (Carol, min 50), Míriam (Guti, min 50), Vicky, Sònia (Luli, min 60), Olga.

Málaga Club Atlético: Chelsea, Poti (Marta, min 45), Alicia, Rocío, María, Ana (Chus, min 45), Noelia, Anita, Sara, Esther, Thais.

8-0, Olga, min 87.

Les noies de Xavi Llorens han guanyat el seu vuitè partit consecutiu i continuen líders invictes de la classificació. El Femení A ha ofert una autèntica exhibició de futbol i ha deixat sense opcions el seu rival, que no ha pogut fer res per contrarestar l’allau de joc i de gols de les noies de Xavi Llorens.

Maneta en la primera part

2011-10-30_FEMENINO_01.JPGTots dos equips han començat el partit amb molta intensitat. Les malaguenyes no ho han posat fàcil en els primers minuts. La seva pressió dificultava el joc combinatiu de les blaugranes, però tot ha canviat quan ha arribat el primer gol del partit en el minut 15. Corredera ha sabut trobar un forat en la defensa rival i ha marcat l’1-0. El gol ha donat tranquil•litat a les blaugranes i ha deixat tocades les andaluses, que n’han anat rebent més. Sònia (min 20), Míriam (min. 27), i dos gols d’Olga (min 33 i 39) han deixat el partit sentenciat abans del descans.

Gran superioritat i més gols

El Femení A blaugrana no s’ha relaxat en el segon temps. Les noies de Xavi Llorens han seguit buscant la porteria de Chelsea i els gols han seguit incrementant el marcador del Barça. Sònia (min 54), Carol (min 74) i Olga (min 87), que arrodonia una gran actuació personal amb un hat-trick, han establert el definitiu 8-0 en el marcador.

Amb aquesta contundent victòria, doncs, el Femení A continua en el primer lloc de la taula amb 24 punts, i és l’equip més golejador, amb 29 gols, i el menys golejat, amb només 4 gols en contra. El proper cap de setmana s’enfrontarà al Transportes Alcaine, setè classificat.