Nova victòria del Juvenil A (1-3)

Juvenil A

29.10.2011 18:45

El Juvenil A s’ha imposat al Saragossa en un duel on els blaugranes han tingut moltes ocasions i en què han dominat el partit de principi a fi.

Saragossa, 1
FC Barcelona, 3

Saragossa: Aroca, Escuder (Antonio, min 66), Rico, Conde, Luis Asín, Moreno, Nacho, Marc, Antón (Suárez, min 70), Moha.

FC Barcelona: Bañuz, Edu, Grimaldo, Bagnack (Bako, min 72), Ayala, Samper, Cristian (Álex Moreno, min 80), Babunski (Pol Calvet, min 83), Dongou, Miguel Ángel (Ernesto, min 59), Quintillà.

Gols: 1-0 Edu, (pròpia porteria) min 17; 1-1 Ayala, min 33; 1-2 Babunski, min 62; 1-3 Dongou, min 69.
Els nois d’Òscar Garcia han vençut després de remuntar un gol inicial al seu rival i es mantenen líders invictes de la classificació. Amb aquest triomf, els blaugranes continuen esquivant la derrota i sumen la vuitena victòria consecutiva a la Lliga. El Juvenil A ha tingut el domini del joc al llarg del partit i ha deixat sense gaire arguments el Saragossa.

Gol en pròpia porteria

En la primera part el Barça ha tingut les ocasions i el domini davant d’un Saragossa molt ben col·locat. Tot i això, el rival s’ha posat per davant en el marcador per una imprecisió entre Edu i el porter Bañuz que ha acabat amb un gol en pròpia porteria. En el minut 33, Ayala ha firmat l’empat amb una gran jugada d’estratègia després d’una servei de córner.

Domini encara més clar

El domini blaugrana encara ha estat més clar durant el segon temps i els blaugranes s’han pogut posar per davant en el resultat. El primer gol del segon temps l’ha anotat Babunski, en el minut 62, aprofitant un refús del porter Aroca per donar l’avantatge al Barça, i en al 69 Dongou ha marcat el definitiu 1-3 en una gran jugada individual.

Amb aquesta victòria el Juvenil A es manté líder de la Divisió d’Honor amb 24 punts i el proper diumenge 6 de novembre rebrà el Girona.