Jornada plena de sorpreses al futbol-7 blaugrana. Els equips alevins i benjamins, acostumats a golejar, van patir quatre derrotes que els ajudaran en la seva formació.

El migcampista del Cadet B Ayoub lluita amb un jugador del Sant Andreu. Fotos: Miguel Ruiz/FCB

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FIGUERES A 0 – FC BARCELONB 1
Triomf molt treballat del Juvenil B a l’Estadi Municipal Vilatenim de Figueres. Els nois de García Pimienta van dominar i van tenir moltes ocasions de gol al llarg del partit, però els va costar definir-les. El gol de la victòria es va fer esperar fins al minut 36 de la segona part i el va marcar Munir de cap després d’una passada d’Ebwelle.

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR CADET
CE EUROPA 1 – FC BARCELONA 1
Partit molt igualat entre el Cadet A i l’Europa al Nou Sardenya, tot i que els nois de Quique Álvarez van tenir més ocasions i possessió de pilota. Moha va posar els blaugranes per davant al minut 14 de la segona part amb una diana des de la banda esquerra després de superar la defensa rival, però un gol de penal d’Alex al minut 24 va igualar el marcador.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA B 4 – SANT ANDREU DE LA BARCA 1
2011-10-23_PARTIDO_10.JPGL’equip de Fran Artiga va patir per superar el Sant Andreu de la Barca en un primer temps que va acabar amb el resultat de 2-1. Al segon període, el Cadet B va imposar la seva superioritat tècnica. Els golejadors blaugrana van ser Canós, Josi, Ferran i Alexis.

LLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL
ESCOLA F. GAVÀ 0 – FC BARCELONA 4
Partit còmode dels nois de Fran Sánchez, que van ser molt superiors i van portar la batuta del joc des del principi. Als primers minuts de la primera part el Gavà va fer alguna jugada de contraatac i van trepitjar la zona defensiva blaugrana, però després d’això el domini va ser clarament de l’Infantil A. Javi Ruiz, Edgar i Lee, aquest per partida doble, van marcar els gols blaugrana.

FC BARCELONA 3 – CE MERCANTIL A 1
L’Infantil B es va imposar sense problemes a un Mercantil que només buscava la contra. Els blaugranes es van posar per davant en el marcador a la primera part amb un gol de cap de Mauro després d’una centrada de Guillem. A la represa, els nois de Denis Silva van continuar demostrant la seva superioritat i Oriol va marcar el segon després d’una sacada de córner. El Mercantil va aprofitar una errada dels blaugranes per sortir a la contra i marcar el 2-1, però Juan Cruz va sentenciar definitivament el partit amb una gran jugada amb Bobby. Guillem, del Mercantil, va patir una lesió a un braç que va deixar tocats els seus companys.

LLIGA 1a DIVISIÓ ALEVÍ
CF DAMM B 3 – FC BARCELONA 1
Partit intens per als blaugranes contra la Damm en un camp difícil. Els nois de Marcel Sans van començar amb el marcador en contra al minut 5 a causa d’un error de coordinació entre un central i el porter que es va convertir en un gol en pròpia porta, i al poc temps, al minut 27, l’Aleví A va patir un penal que va suposar el 2-0. Tot i els intents blaugrana per remuntar el resultat i les diverses ocasions que van tenir, els dos gols en contra inicials van decantar el marcador a favor del rival. Pau Martínez va fer la diana del Barça.

CF DAMM A 3 – FC BARCELONA 2
Derrota amarga per als nois de Jordi Font i Jordi Puig al Camp Municipal Clot de la Mel. La Damm va pressionar força els blaugranes i als dos primers quarts es va posar davant en el marcador, tot i que l’Aleví B va disposar d’un munt d’ocasions. Al tercer quart la Damm es va tancar molt al darrere però els blaugranes van aconseguir dominar el partit i van arribar els gols de Guillem Verdaguer i Bernat. Finalment, a l’últim quart el rival va aprofitar una contra per desfer l’empat i tancar el marcador amb el 3-2.

LLIGA 2a DIVISIÓ ALEVÍ
FC BARCELONA 2 – FC MARTINENC A 0
Domini de l’Aleví C en un partit ple d’ocasions però amb pocs gols. Els nois d’Alex Gómez van tenir la possessió de la pilota des de l’inici i van mantenir una gran actitud i molt bona estructura d’equip a pesar del marcador, que es va mantenir 0-0 fins als darrers minuts de joc. Les oportunitats blaugrana es van succeir al llarg del partit però la pilota no va voler entrar fins als últims minuts del darrer quart, en què Ivan Bravo i Marc Guerrero van marcar els dos gols que van donar la victòria als blaugranes.

FC BARCELONA 1 – CF IGUALADA A 4
Derrota inesperada dels nois de Xavi Bravo i Óscar Hernández a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’Aleví D va dominar el primer, el tercer i l’últim quart, però el segon temps va ser fatídic per als blaugranes, en què l’Igualada va aprofitar alguns errors del Barça i va fer diverses jugades d’estratègia de córner que li van permetre marcar quatre gols abans del descans. Roger Vegas va aconseguir marcar un gol a l’últim quart, però el partit ja estava sentenciat.

LLIGA 1a DIVISIÓ BENJAMÍ
CF VILANOVA GELTRÚ A 0 – FC BARCELONA 8
Domini absolut del Benjamí A contra un Vilanova que no va crear perill i es va tancar molt a la seva zona defensiva. Els nois de Marc Serra i David Sánchez van tenir dificultats per marcar el primer gol, però a partir d’aquí els blaugranes van moure ràpid la pilota i van saber trobar els forats. Els gols del Benjamí A van ser de Raúl (4), Aitor (3) i Ilasi.

FC BARCELONA B 6 – BARBERÀ ANDALUCÍA A 2
El partit va començar a favor del Barberà, que va marcar un gol al primer minut, però els nois de Sergi Milá van reaccionar i ràpidament es van imposar al marcador. Els blaugranes van controlar tota la primera part i van deixar sentenciat el partit al marxar al descans amb un 5-1. A la represa, el matx va estar més igualat i el Benjamí B va tenir més dificultats per concretar les ocasions. Els golejadors del partit van ser Martí Riera (2), Jan Reixach (2), Óscar Romero i Joel López.

LLIGA 2a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA C 2 – BEGUES CF 3
El Begues va plantar cara als nois de Cristian Cátena en un partit força ajustat. A pesar del resultat, el Benjamí C va dominar tot el partit i es van avançar en el marcador, però el rival va aprofitar dues jugades aïllades per posar-se per davant. Pleguezuelo i Alejandro van anotar els dos gols blaugrana.

LLIGA 3a DIVISIÓ BENJAMÍ
CF MONTAÑESA A 1 – FC BARCELONA 3
Triomf treballat dels blaugranes contra un equip un any més gran que no havia perdut cap partit de Lliga. Els nois de Jordi Pérez van fer un gran joc col•lectiu al llarg del partit sense errades significatives, i tots els jugadors van posar molt de la seva part per aconseguir la victòria. Els gols del Benjamí D van ser de Mamadou (2) i Marc Pelaz.

FC BARCELONA E 9 – CIUTAT MERIDIANA 2
DSC05564p.jpgEls nois de Rafa Rodríguez només van necessitar 30 segons per inaugurar el marcador amb un gol d’Abdoul. Pablo López, Abdoul, amb dues dianes més, Iker, Marc Jurado (2), Sergi Oriol i Ilias van completar la golejada.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
MOLINS de REI CF 0 – FC BARCELONA 7
Golejada indiscutible del Femení Juvenil Cadet, que va vèncer sense problemes un Molins de Rei que no va poder fer res per contrarestar la diferència de nivell entre ambdós equips. Les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés van fer un gran joc amb una gran fluïdesa de pilota i van marxar al descans amb un sentenciat 0-4. Al segon temps les blaugranes van abaixar una mica el ritme, però van continuar tenint el domini del partit i van ampliar la golejada. Alba Franco va fer un gran partit i va aconseguir un ‘hat-trick’, i Ana Alcocer, Carla Rivera, Judit Rivero i Queralt Torredeflor van marcar els altres gols.

LLIGA INFANTIL ALEVÍ FEMENÍ
FC BARCELONA 11 – IGUALADA CF 0
Gran demostració de capacitat golejadora de les noies de Jordi Ventura, que ja guanyaven al minut 5 de la primera part amb un gol de Maria Llompart que va donar tranquil•litat al joc blaugrana. Malgrat el resultat, l’Igualada va lluitar fins a l’últim quart, però a l’últim temps el Femení Infantil-Aleví va demostrar la seva superioritat i va deixar sentenciat el partit amb 6 gols més. Maria González va fer una exhibició d’eficàcia golejadora amb quatre dianes, i Laia Muñoz (2), Paula Fernández (2), Maria Llompart, Laura Martínez i Ilenia Caballero van marcar els altres gols blaugrana.