Bon joc i esperit competitiu al planter

F.Formatiu

18.10.2011 11:20

Jaume Marcet

Jornada molt favorable per als equips de futbol formatiu, que només van patir una derrota contra el Rapitenca i un empat al camp de l’Espanyol.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA B – 6 LA FLORESTA 1
Els nois de García Pimienta van superar la derrota entre setmana al camp del Jabac amb una exhibició ofensiva contra la Floresta. Amb dos gols i tres assistències el camerunès Ebwelle va ser la gran estrella del partit. Munir, Moussima, el central Robert Costa i la nova incorporació Jordi Ortega van contribuir amb un gol a la golejada. Foguet va signar l’únic gol visitant.

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR CADET
CADET A 9 – CE PREMIÀ 0
Exhibició d'eficàcia golejadora dels de Quique Álvarez, iniciada quan encara no s'havien disputat dos minuts, amb la diana del sevillà Juan Antonio Entrena. El van seguir, en el primer temps, els gols de Toni Sanabria, Enguene i dos d'Albert Torras pel 5-0 amb què es va arribar al descans. Només començar la represa, Torras va fer el 6-0 que suposava el hat-trick de la nova adquisició blaugrana. Mohamed El'Ouriachi i Sergio Buenacasa, aquest per partida doble, van arrodonir la golejada.

LLIGA PREFERENT CADET
UE RAPITENCA A 2 – FC BARCELONA 1
Amarga derrota per als nois de Fran Artiga i Andres Martín, que van dominar el partit i van tenir moltes ocasions que no van poder concretar. El Cadet B va començar amb un gol en contra al minut 2 que Alexis Meva va remuntar ràpidament al minut 8. Els blaugranes van tenir la victòria a l’abast al minut 20 amb un penal a favor, però van fallar el xut i el Rapitenca va aconseguir posar-se per davant al marcador al minut 38. Al segon temps l’equip blaugrana va sortir amb un plantejament molt ofensiu i va tenir moltes ocasions, però no va poder definir-ne cap.

DSC05928i.jpgLLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL
FCBARCELONA A 6 – VILASSAR 2
Javi Ruiz, amb quatre gols, va ser l’obrellaunes d’un partit molt intens, especialment al primer període. Brahima va avançar als blaugranes, però el Vilassar va ser capaç de marcar dos gols d’estratègia. S’arribava al descans amb 3-2 al marcador. Al segon període, els nois de Fran Sánchez van ser molt superiors i Georgios va signar el definitiu 6-2.

LLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL
CE EUROPA 0 – FC BARCELONA 2
Triomf còmode per a l’Infantil B, que s’ha imposat a l’Europa al camp Municipal Nou Sardenya. Els nois de Denis Silva van dominar la primera part sense problemes i van posar-se davant en el marcador en pocs minuts, primer amb una diana en pròpia meta del rival i després al minut 10, amb una gran jugada de Lluís Mangas que va acabar en gol. Al segon temps l’Europa va sortir més fort, però no va poder aconseguir concretar cap ocasió.

LLIGA 1a DIVISIÓ ALEVÍ
FC BARCELONA 7 – VIC RIUPRIMER REFO FC B 0
Domini absolut de l’Aleví A, que es va imposar a un rival molt pendent de defensar la porteria. Els nois de Marcel Sans van tenir en tot moment el control de la pilota i van saber trobar els espais en la defensa del Vic i transformar les ocasions. El primer gol de Sergio Gómez al minut 19 va donar la tranquil•litat a l’equip blaugrana i a partir d’aquí ja va arribar la golejada amb els encerts anotadors d’Imad, Alejandro, Víctor Gómez, Pau i dues dianes més de Sergio.

FC BARCELONA 7 – VIC RIUPRIMER REFO FC A 3
La primera part va estar dominada pels nois de Jordi Font, que van marxar al descans amb 2-0, però a la segona el Vic va trobar forats i va aconseguir l’empat. Al tercer i al quart temps, l’Aleví B es va animar, va moure la pilota ràpid i va saber sorprendre la defensa rival. Els gols blaugrana van ser de Lucas de Vega (2), Ruben (2), Albert, Guillem i Bernat.

LLIGA 2a DIVISIÓ ALEVÍ
CF BADALONA 1 – FC BARCELONA 2
Victòria molt treballada dels nois d’Àlex Gómez en un partit molt ajustat en què no hi va haver cap dominador clar. L’Aleví C va sortir al camp amb molta actitud contra un Badalona fort, que va dificultar força el triomf als blaugranes. Tot i així, al final es va imposar el joc del Barça per la mínima amb els dos gols de Guillermo Amor.

UE SANT ILDEFONS 3 – FC BARCELONA 8
El Sant Ildefons va plantar cara al primer temps en què l’Aleví D es va avançar molt ràpidament al marcador amb les dianes de Roger Vegas, Kenneth i Marc Domínguez als primers minuts, però els blaugranes després es van relaxar i no van saber mantenir l’avantatge, i per això van marxar amb un 3-3 al descans. A la represa, però, els nois de Xavi Bravo i Òscar Hernández van sortir més concentrats i van poder tornar a posar-se davant en el marcador amb els gols de Julián Mahicas, Dani Morillas i tres dianes més de Marc Domínguez, el gran golejador del partit.

LLIGA 1a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA 13 – CF JUNIOR 0
Gran exhibició golejadora de l’equip de Marc Serra, que va posseir el domini del partit del principi al final. El Junior no va poder fer res per plantar cara a la superioritat blaugrana, i encara que van lluitar fins a la tercera part, al darrer temps ja estaven molt desmotivats i van tirar la tovallola. En aquesta jornada van marcar Raul Martínez (4), Aitor López (3), Haitam Abadia (2), Kais Ruiz, Moriba Ilasi, Marc Alegre i Alvaro Garcia.

RCD ESPANYOL A 0 – FC BARCELONA 0
Partit molt igualat del Benjamí B en el camp del Espanyol. Els nois de Sergi Milá Herrero van oferir una proposta de joc més bona que el seu rival i van tenir més possessió de pilota, però tot i així el partit es podria haver resolt a favor de tots dos equips. El blaugranes van tenir dificultats per concretar les seves ocasions, ja que van estavellar fins a quatre pilotes al pal.

LLIGA 2a DIVISIÓ BENJAMÍ
UD VISTA ALEGRE 1 – FC BARCELONA 5
Gran superioritat dels nois de Cristian Cátena en el camp Municipal Can Vinader de Castelldefels. El Benjamí C va dominar el partit des de l’inici i es va posar per davant al minut 7 de la primera part amb un gol d’Alejandro, tot i que va tenir dificultats per concretar les ocasions de gol a causa de l’encert en les aturades del porter del Vista Alegre. Al segon temps els blaugranes van sentenciar el partit amb els gols d’Arnau Martínez (2), Pleguezuelo i Xavi Simons.

LLIGA 3a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA 15 – ATC HOSPITALENSE A 2
Gran golejada del Benjamí D a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois de Jordi Pérez van sortir amb molta actitud i van fer un gran treball en equip al llarg del partit. Els blaugranes van saber trobar els espais del rival amb una treballada acció conjunta. Els golejadors de la jornada van ser Marc Pelaz (4), Sicu Carmona (4), Nadir Louah (3), Eric Ambrosio (2), Mamadou Saidou i Gabriel Martinez.

CE APA POBLE SEC B 1 – FC BARCELONA 9
Triomf indiscutible del Prebenjamí, que va vèncer sense problemes un rival un any més gran. Els nois de Rafa Rodríguez van tenir una gran facilitat per transformar les ocasions de gol i van tenir la possessió al llarg del partit. Marc Jurado va fer un gran partit i va aconseguir un hat-trick, i Pablo, Iker, Abdul, Diego, Pol i Sergi van marcar els altres gols.

LLIGA 2a DIVISIÓ FEMENÍ
FC BARCELONA 2 – CE EUROPA 1
Les noies de Joaquim Querol es van imposar per la mínima a l’Europa. Malgrat el resultat, el Femení B va dominar tot el partit i es van posar per davant al marcador al minut 8 del primer temps amb un gol de Carla Gómez, però l’Europa va aprofitar un error als últims minuts d’aquesta primera part per empatar el partit. Al segon temps, les blaugranes van sortir amb dificultats a causa d’un penal en contra que Miriam va aturar, i als pocs minuts Carla va marcar la segona diana amb una jugada també de penal que va deixar sentenciat el partit.

LLIGA JUVENIL CADET FEMENÍ
FC BARCELONA 7 – RCD ESPANYOL 0
Gran golejada del Femení Juvenil-Cadet, que es va imposar sense dificultats a un Espanyol que només va tenir dues ocasions de gol en tot el partit. Les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés van dominar el partit de principi a fi i van demostrar la seva superioritat des del minut 20 de la primera part, quan ja guanyaven per 2-0 amb els gols de Judit Rivero i Marta Turmo. L’equip rival no va poder fer res per aturar la golejada, que va continuar amb tres gols més de Judit Rivero, una diana de Judith Fernández i una altra d’Ana Alcocer.

LLIGA INFANTIL ALEVÍ FEMENÍ
UE SANT ANDREU 0 – FC BARCELONA 21
Golejada incontestable de les noies de Jordi Ventura, que van deixar sense arguments un Sant Andreu que no va poder fer res per contrarestar la diferència de nivell entre els dos equips, per bé que va lluitar fins al final a pesar d’un resultat tan advers. El Femení Infantil-Aleví va sortir amb moltes ganes al camp de joc i al minut 8 de la primera part ja guanyava per 0-3. Les golejadores del partit van ser Laura Muñoz (4), Ona Batlle (3), Ilenia Caballero (3), Andrea Perera (3), María González (3), Laura Martínez (2) i Maria Llompart (2).