Victòria soferta del líder (2-1)

Juvenil A

12.10.2011 17:50

El Juvenil A ha vençut la DAMM després de remuntar en l’últim quart d’hora gràcies als gols de Cristian i Gabarrón. Els blaugrana han estat superiors en el segon temps i continuen intractables al capdavant de la classificació.

Fitxa
JUVENIL A, 2
DAMM, 1

Juvenil A:
Bañuz, Edu (Moreno, min 75), Grimaldo, Bagnack, Ayala, Gabarrón, Ernesto, Samper (Bakoyok, min 75), Dongou, Quintillà (Cristian, min 46) i Miguel Ángel (Babunski, min 58).

DAMM: Víctor, Bisbal, Vila, Lacambra, Nieto, Arnau, Martí, Diego, Adri, Escribano (Àlex, min 46) i Llopis.

GOLS: 0-1, Llopis, min 35; 1-1 Cristian, min 75, i 2-1, Gabarrón, min 82.
El nois que dirigeix Òscar Garcia Junyent han sumat la setena victòria en set jornades de Lliga aquest dimarts al Miniestadi contra la DAMM. Això sí, han hagut de suar de valent per superar els visitants. El líder ha decidit a l’últim quart d’hora.

S’avança la DAMM

La primera part ha estat força equilibrada. La DAMM ha aconseguit discutir-li la possessió al Barça, que no s’ha sentit còmode en els 45 minuts inicials. Els visitants se sortien amb la seva quan, al minut 35, Llopis signava el 0-1 amb un cop de cap a la sortida d’una falta lateral. A partir d’aquí reaccionarien els culers. Ja abans del descans, a Dongou li han anul·lat un gol per un fora de joc més que dubtós.

Setge i remuntada

A la mitja part, Òscar Garcia ha fet entrar Cristian per assolir més profunditat i amplitud al camp. Ràpidament se succeirien les oportunitats del Juvenil A. Una de claríssima l’ha tingut Dongou, en un u contra u davant del porter Víctor. Amb l’equip abocat en terreny rival, aquest davanter ha protagonitzant l’acció de l’empat, cedint-lo a Cristian (min 82). La recompensa per a l’ambició blaugrana arribaria al minut 82, amb el gol de Gabarrón, que ha culminat una jugada embolicada dins l’àrea.

Tot i que el Barça ha seguit insistint, el 2-1 ja no es mouria. Aquest resultat, doncs, li serveix per encapçalar la Divisió d’Honor amb 21 punts.