Jornada de contrastos al planter

F. Formatiu

10.10.2011 15:08

Jaume Marcet

Els equips de futbol-11 del Club van patir una jornada amb més empats i derrotes de l'habitual. Al futbol-7, els equips inferiors blaugrana van ser molt superiors als seus rivals.

Toni Sanabria, del Cadet A, trist per la derrota del seu equip a Vilassar. Fotos: Àlex Caparrós i Miguel Ruiz-FCB i Severino Fernández

LLIGA JUVENIL NACIONAL
CE EUROPA A 1 – FC BARCELONA B 1
Empat dels blaugranes al camp municipal Nou Sardenya. Els nois de Xavier García Pimienta es van imposar en el marcador en el minut 15 de la primera part amb un gol de Godswill després d’una passada de Sandro, però l’expulsió de Robert Costa per unes mans va permetre als nois de Mariano Angoy empatar al minut 13 de la segona part amb al xut de penal de Santigosa.

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR CADET
UE VILASSAR DE MAR 2 – FC BARCELONA 0
El Cadet A no va poder superar un rival agressiu, que va tenir molt encert en les seves ocasions. L’equip de Quique Álvarez va dominar la primera part del partit amb diversos xuts a porta, però després d’una bona acció del Vilassar, va marxar al descans amb un gol en contra. A la represa, el rival es va centrar a defensar el resultat, i un contraatac que va acabar en gol va sentenciar definitivament el partit.

LLIGA PREFERENT CADET
FCBARCELONA B 5 ASCÓ 0
Els nois de Fran Artiga van superar la decepció de l’anterior setmana a Vilanova (on van caure eliminats a la Nike Cup) amb un notable partit al debut a la Lliga. L’Ascó va mantenir la seva porteria a zero fins al minut 33, moment en què Alexis Meva va poder obrir la llauna. El gran joc a la segona meitat va ser premiat amb gols d’Ayoub, Canós, Alexis Meva de nou i Josi de penal.

LLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL
UD CORNELLÀ 1 – FC BARCELONA 0
L’Infantil A va perdre per la mínima contra el Cornellà al camp de la Via Fèrria. Es tracta d’una derrota amarga per als nois de Fran Sánchez, que encara no havien perdut cap partit aquesta temporada. El Barça va sortir amb ganes a un camp difícil i va disputar un partit molt igualat amb ocasions de gol per als dos equips, però un xut de Pugado al minut 27 de la segona part va sentenciar el partit.

FC BARCELONA B 1- UD CORNELLÀ 1
DSC05847aa.jpgEl Cornellà va discutir el domini de la pilota i del partit al llarg dels primers 35 minuts. Al primer període Valery Fernández va marcar per als blaugranes i Albert va empatar pels verd-i-blancs. Al segon període, els nois de Denis Silva van dominar a plaer el partit però tot i que van generar un munt d’ocasions no van poder marcar el gol de la victòria.

Lliga 1a Divisió ALEVÍ
ESCOLA F.GAVÀ A 3 – FC BARCELONA A 8
L’Aleví A va guanyar per 3-8 al Gavà al camp Municipal Can Torelló. Tot i el resultat, el partit va estar molt igualat durant els primers dos quarts, encara que el Barça sempre va anar amb el marcador per davant amb els gols de Mamadou als minuts 13 i 16. El Gavà va pressionar els nois de Marcel Sans des del principi, però als dos últims quarts va perdre força i l’equip blaugrana va poder dominar el partit, que va deixar resolt amb els gols de Mamadou (3), Sergio Gómez (2), Pau Martinez (2) i Victor Gómez.

1a DIVISIÓ ALEVÍ
UE VILASSAR MAR A 0 – FC BARCELONA B 3
Els nois de Jordi Font van dominar tot el partit contra un rival que es va tancar molt al darrere i només buscava la contra. A poc a poc l’Aleví B va anar trobant espais dins de la defensa del Vilassar fins que van aconseguir la recompensa al primer quart de la primera part amb el gol de Demba. La segona part va començar amb dificultats per al equip blaugrana a causa d’un penal en contra, tot i que la gran aturada de Bruno va permetre mantenir l’avantatge. Els gols de Solina i Ruben van acabar de sentenciar el marcador.

LLIGA 2a DIVISIÓ
FC BARCELONA D 6 – UE CASTELLDEFELS A 2
Victòria treballada de l’Aleví D en un partit molt igualat. Durant els primers dos quarts els nois de Xavi Bravo i Òscar Hernández van tenir dificultats per fer front a la potència física del Castelldefels i van marxar al descans perdent. Però als dos quarts següents el rival va perdre força i el Barça va anar imposant-se a poc a poc amb el seu joc. Julian Mahicas va fer un ‘hat-trick’ molt important per a la victòria, i Roger Vegas, Nil Garrido i Dani Morillas van anotar els gols restants.

LLIGA 1a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA B 5 – CF BADALONA 2
El Benjamí B va començar amb alguns errors i el Badalona es va avançar al primer temps amb un gol al primer minut. Els nois de Sergi Milá van empatar al minut 10 amb un gol d’Òscar, però als pocs minuts el rival es va tornar a posar per davant. Jan va crear el 2-2, i a partir d’aquí el Benjamí B es va anar ficant en el partit i van arribar els gols d'Iker González, Albert Garrido i Eric Iglesias. Resultat treballat dels blaugranes en un partit molt igualat.

LLIGA 2a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA C 14 – ESCOLA F. PRAT BLAUGRANA 1
Gran golejada de l’equip de Cristian Catena en un partit molt controlat en què van ser clarament superiors. El Prat Blaugrana no tenia gaires arguments per fer front al Benjamí C, que es va imposar des del principi. Els golejadors del partit van ser Xavi Simons (4), Arnau Martínez (3), Arnau Farnós (3), Pleguezuelo (2) i Fasica (2) .

3a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC SANT MARTÍ-CONDAL A 3 – FC BARCELONA D 4
Triomf patit del Benjamí D al camp municipal Andrade Sant Martí. Els nois de Jordi Pérez van estar sempre amb el marcador per davant, tot i que el resultat va estar molt ajustat fins a l'últim quart de la segona part, quan el FC Barcelona va marcar el 3-4 definitiu que va sentenciar el partit. Els golejadors del matx van ser Nadir (2), Sicu i Gabi. Bon inici de temporada per a l’equip blaugrana, que mai va abaixar els braços i va buscar la victòria des de l’inici.

LLIGA 3a DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA 6 – CP SARRIÀ B 1
DSC05568j.jpgBon partit dels nois de Rafa Rodríguez en un partit molt més igualat del que indica el marcador final . El Prebenjamí va començar molt bé i va marcar els tres primers gols en el primer quart. A partir d’aquí, el partit es va equilibrar però els blaugranes van saber aprofitar millor les ocasions que el seu rival. Els golejadors del primer partit de Lliga d’aquesta temporada van ser Pol (3), Ilias, Iker i Abdul.

LLIGA 2a DIVISIÓ FEMENINA
F PE ATLÈTIC VILAFRANCA A 0 – FC BARCELONA 5
Un hat-trick de Carla a la primera part i dos gols de Nuria a la segona van donar la victòria a les blaugranes. Les noies de Joaquim Querol van tenir dificultats durant els primers quinze minuts contra un Vilafranca fort, però el primer gol de Carla va introduir l’equip en el partit. El joc va quedar parat 20 minuts a la segona part perquè la portera del Vilafranca va quedar inconscient a causa d’una topada, fins que l’ambulància se la va endur.

LLIGA 1a DIVISIÓ JUVENIL-CADET
CF PUBILLA CASAS 0 – FC BARCELONA 13
Golejada indiscutible del Femení Juvenil-Cadet, que va vèncer al CF Pubilla Cases sense problemes. L’equip blaugrana va sortir al camp amb molta actitud i ganes de resoldre ràpid el partit, i va marxar al descans amb un sentenciat 0-5. La segona part va ser un passeig triomfal per a les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés, que van continuar amb el domini absolut fins a arribar al 0-13. Gran inici de temporada del Femení Juvenil-Cadet, que rebrà l’Espanyol dissabte que ve.

LLIGA 1a DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ
FC BARCELONA 5 – CE SABADELL 1
El Femení Infantil-Aleví va dominar un Sabadell que va fer un partit molt defensiu i gairebé no va passar de mig camp. Les noies de Jordi Ventura van tenir la possessió al llarg del partit, tot i que van tenir dificultats per trobar espais i crear perill durant els primers minuts. Maria González va marcar el primer gol al minut 11 en una jugada molt intel·ligent, i a partir d’aquí el Barça es va mostrar més tranquil i van arribar més gols de Laura Martínez (2) i Ilenia Caballero. El Sabadell va aconseguir anotar a l’últim quart, però el partit ja estava sentenciat a favor de l’equip blaugrana.