Joc brillant i golejada de líder (7-0)

Futbol femení

09.10.2011 16:16

El primer equip femení blaugrana ha sumat la sisena victòria consecutiva a la Primera Divisió amb un futbol d’alta escola. Sònia Bermúdez, amb tres gols, ha liderat un triomf espectacular davant un Lagunak impotent.

El Barça femení ha guanyat els sis partits jugats. Foto: Arxiu FCB

La fitxa del partit
FC Barcelona, 7
SD Lagunak, 0

FC Barcelona: Sarasola, Unzue, Montse, Ani, Melani, Vicky, Corredera, Míriam, Luismila, Sònia, Olga. També han jugat Carolina, Alba i Carola.

SD Lagunak: Cortés, Míriam, Domínguez, Maite, Iosune, Rakel, María, Eunate, Mayte, Argine, Cotelo. També han jugat Sara, Necane, Nines i Marta.

Gols: 1-0, Sònia, min 13; 2-0, Ani, min 16; 3-0, Corredera, min 26; 4-0, Sònia, min 58; 5-0, Olga, min 61; 6-0, Sònia, min 83, i 7-0, Carolina, min 90.
Exhibició de futbol de les noies de Xavi Llorens a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu Jordi Mestre, les blaugranes no només han sumat tres punts més, sinó que s’han agradat amb un joc combinatiu estel•lar.

Dos gols matiners

El partit s’ha començat a trencar amb l’expulsió de Iosune en el minut 13. La jugadora del Lagunak ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat a xiular penal i expulsió. Sònia Bermúdez ha inaugurat el marcador des dels onze metres. I, només tres minuts després, en una acció a pilota aturada, Ani ha signat el 2-0.

A poc a poc, el joc blaugrana ha guanyat en fluïdesa i els detalls tècnics han acompanyat un joc col•lectiu excel•lent. Fruit d’aquest domini, Marta Corredera ha marcat, en el minut 26, un dels gols més bonics amb una acció per la banda sorprenent.

Més espectacle

Montse Tomé ha frenat un dels pocs contraatacs del Lagunak en el minut 48 de partit i l’àrbitre l’ha expulsat considerant que era una ocasió clara de gol.

En el minut 58, Sònia Bermúdez, amb una jugada plena de talent, ha signat el 4-0, i Olga Garcia, oportuna, ha marcat el cinquè en el minut 16 del segon període.

Després de generar un munt d’ocasions que no han acabat en gol, les noies de Xavi Llorens han afrontat la recta final amb ambició i han pogut marcar dos gols més: Sònia signava la seva tercera diana quan quedaven set minuts per al final, i el definitiu 7-0 l’ha transformat Carolina en el minut 90.

El Barça ha sumat sis victòries en les sis primeres jornades de Lliga i lidera la Primera Divisió juntament amb l’Athletic de Bilbao i l’Sporting de Huelva.