El Juvenil A es manté líder (3-0)

08.10.2011 19:13

El Juvenil A es manté líder després de guanyar el CIDE (3-0)

Els nois d’Òscar Garcia s’han imposat per 3-0 al CIDE en un duel on els blaugranes han tingut el control del partit des de l’inici a pesar de l’intens plantejament defensiu de l’equip mallorquí.

El Juvenil A celebra el primer gol. Fotos: Àlex Caparrós (FCB).

Fitxa
JUVENIL A, 3
CIDE MALLORCA, 0

FC Barcelona:
Tienda, Carlos, Grimaldo, Bako, Ayala (Brian, min 68), Patri (Samper min 64), Cristian, Pol, Dongou (Àlex, min 61), Miguel Ángel (Ernesto, min 73), Babunski.

CIDE Mallorca: Juan (Steven, min 75), Dani (Ramos min 80), Coll, Bernat, Javi, Lluís, Fullana (Xavi, min 65), Jorge, Gabi, Miki, Àlex (Adri, min 57).

Gols: 1-0, Carlos Julio, min 41; 2-0, Cristian, min 53, i 3-0, Cristian, min 62.

En la sisena jornada de Lliga, el Juvenil A ha tornat a esquivar la derrota i continua invicte a la classificació. En un duel disputat al Miniestadi, els blaugranes han fet un partit còmode, tot i que han tingut força dificultats per penetrar en la defensa del CIDE, un rival que només s’ha dedicat a defensar i que s’ha tancat molt a la seva àrea.

Domini intens davant un rival molt defensiu

2011-10-08_FCB_JUVENIL_A_-_CD_CIDE_047.jpgEn el primer temps, el Barça ha tingut el domini i les ocasions davant un CIDE molt defensiu i que pràcticament no ha sortit del seu terreny de joc. L’equip d’Òscar Garcia ha pogut inaugurar el marcador abans del gol de Carlos Julio. En el minut 12, una bona rematada de Calvet ha esta aturada pel porter Juan en una gran intervenció. Àlex Grimaldo, per la seva banda, també ha gaudit de la seva oportunitat, però el seu xut amb rosca no ha trobat el destí desitjat.

Les ocasions se succeïen però el gol no arribava, fins que, a tres minuts per al descans, un gran xut des de fora de l’àrea del defensa Carlos Julio ha entrat per tot l’escaire de la porteria mallorquina.

Segona part amb gols i control blaugrana

El CIDE ha intentat mantenir el seu plantejament defensiu en la segona part, però l’esgotament de l’equip balear ha permès als nois d’Òscar Garcia arribar més fàcilment a porteria. Cristian ha estat l’autor dels dos gols del segon temps, el primer dels quals l’ha marcat en el minut 53, després d’una bona jugada d’extrem de Miguel Ángel, i el segon ha estat fruit d’una rematada de cap en planxa en el minut 62.

Amb el triomf, el Juvenil A es manté líder en solitari del Grup 3 de la Divisió d’Honor amb 18 punts després de ser l’únic equip que ha guanyat els sis partits que ha disputat. El proper dimecres 12 d’octubre rebrà el CF Damm.