El Femení A continua invicte (0-2)

Femení A

02.10.2011 17:02

El conjunt dirigit per Xavi Llorens s’ha imposat al camp del Llevant per un resultat de 0-2. Les blaugranes han guanyat tots els partits disputats en aquest tram inicial de Lliga.

La fitxa

LLEVANT, 0
FCB, 2

Llevant: Sandra, Maidel, Ruth, Neus, Alícia (Rocafull, min 60), Maria (Anabel, min 83), Nerea, Alba, Mariví, Alèxia, Vanessa (Sandra, min 60).

Femení A: Zarazola, Lau, Meli, Ani, Melanie (Alba, min 60), Montse, Corredera (Leila, min 76), Míriam, Vicky (Onzué, min 68), Sònia, Olga (Kenti, min 60).

Gols: 0-1 Sònia, min 15, i 0-2 Montse, min 56.

En la que ha estat la quarta jornada de Lliga, les noies de Xavi Llorens segueixen esquivant la derrota i ja sumen 12 punts a la classificació. Les blaugranes han superat amb claredat un Llevant que fins ara no havia perdut cap partit.

El Barça només ha trigat 15 minuts a obrir el marcador, mitjançant un gol de Sònia. El 0-1 ha donat tranquil·litat al joc de les blaugranes, que han controlat perfectament en defensa.

L’equip de Xavi Llorens, a més, ha gaudit de moltes i clares ocasions de gol que no s’han acabat de concretar. El gol de la tranquil·litat ha arribat en el minut 56, quan Montse posava el 0-2 definitiu en el marcador. Amb aquesta victòria, el Femení A blaugrana comparteix el liderat de la Superlliga amb l’Athletic de Bilbao i l’Sporting Huelva, tots amb 12 punts.

El pròxim cap de setmana, el Barça rebrà el Lagunak, el dotzè classificat.