El Femení A s’imposa a un Rayo molt valent (3-2)

Futbol femení

25.09.2011 19:36

Un gol de Soni i dos de Corredera al primer temps són suficients perquè les noies de Xavi Llorenç aconsegueixin els 3 punts a la tercera jornada de lliga.

La fitxa
FEMENÍ A, 3
RAYO VALLECANO,2

Femení A:
Ràfols, Lau, Meli, Ani, Melani, Marta, Corredera (50’ per Alba), Miriam, Vicky (75’ per Montse), Soni, Olga (70’ Kenti).

Rayo Vallecano: Alícia, Pili, Natalia, Saray, Jade, Yenny, Burgos (85’ per Ana Maria), Alex, Ana, Marta (82’ per Patxi), Mellado (78’ Fumi)

Gols: 7’ Soni (1-0), 37’ Corredera (2-0), 42’ Corredera (3-0), 75’ Pili (3-1), 87’ Natalia (3-2)
El Femení A s’ha enfrontat, aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva, al Rayo Vallecano en el seu tercer partit de lliga. Les noies de Xavi Llorenç s’han imposat per 3 gols a 2, en un partit on les madrilenyes han plantat cara fins l’últim minut.

L’enfrontament ha presentat dues parts totalment diferents. En la primera, les blaugranes han estat les afortunades de cara el gol. Al minut 7, ‘Soni’ posava l’1-0 al marcador. Les locals es distanciarien encara més als minuts 37 i 42 amb dos gols de Corredera. El Femení A finalitzava una primera part impecable.

En la segona meitat, però, els papers s’han intercanviat. Les de Joserra Hernández han posat a prova la porteria culer en diverses ocasions, que han estat recompensades al minut 75 amb un gol de Pili (3-1) i minuts més tard Natalia feia el 3-2. .Tot i el patiment final, les del femení A han deixat al Rayo a les portes del empat.