Victòria del Juvenil A a Manchester (1-2)

Juvenil A

15.09.2011 22:34

Cop d’autoritat del Juvenil A a Manchester (1-2)

L’equip d’Òscar Garcia s’ha imposat per 1-2 al Manchester City en el segon partit de la NextGen Series. Dos gols de Miguel Angel serveixen per reforçar el liderat blaugrana en el grup 1.

La fitxa del partit

MANCHESTER CITY, 1
FC BARCELONA, 2

Manchester City : Johansen, Coulson, Meppen-Walters (Kennedy, min.81), Clowes, Rekik, Plummer, Roman (Hutton, min. 86), Huws (Evans, min. 66), Bunn, Suarez, Henshall

FC Barcelona : Banuz, Campabadal (Bakoyock, min. 46), Grimaldo, Ayala, Bagnack, Patric, Cornejo, Samper, Dongou, Babunski (Quintillà, min. 66)), Miguel Angel (C. Herrera, min. 81)

Amonestacions: Quntillà i Samper

Gols: 0-1, Miguel Angel, min. 28;1-1, Bunn, min. 44 i1-2, Miguel Angel, min. 53

Dos de dos. L’actuació del Juvenil A del Barça no pot ser més brillant en l’inici de la NextGen Series, coneguda popularment com la “Champions” sub -19. Després de guanyar per 1-3 al camp del Celtic en el partit inaugural, aquest dijous també ha imposat la seva llei a l’Ewen Fields davant el juvenil del Manchester City per 1-2.

Equilibri durant el primer temps

El partit ha estat igualat en el primer temps. Com ja va passar davant el Cèltic en el primer enfrontament de la competició, als homes de Guardiola els ha costat imposar el seu joc de toc davant l’estil més físic dels anglesos. Tot i això, l’equip d’Òscar Garcia ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Miguel Angel en el minut 28. Semblava que amb el 0-1 s’arribaria al descans però l’estrella del “City”, Harry Bunn marcava l’1-1.

Més control blaugrana

El Juvenil A blaugrana ha pogut imposar el seu joc amb més claredat en el segon temps. El Manchester City ha acusat el desgast que ha fet durant la primera part i només ha creat perill a la porteria de Banuz en el tram final del partit.

En el minut 53, de nou Miguel Angel, amb un potent xut des de fora de l’àrea, ha establert l’1-2 per als d’Òscar Garcia que han sabut jugar prou bé amb el marcador a favor. En els darrers minuts, els anglesos han buscat l’empat fidels al seu estil, amb centrades laterals cap a l’interior de l’àrea que la defensa blaugrana ha sabut neutralitzar. El proper partit de la NextGen Series serà el proper 29 de setembre al Miniestadi davant l’Olympique de Marsella.