El Femení perdona i pateix, però guanya (0-1)

Futbol Femení

11.09.2011 19:02

L’equip de Xavi Llorens ha sumat la segona victòria a la Superlliga al Municipal Ruiz Casado. Tot i generar moltes ocasions, l’equip blaugrana només ha pogut superar el Sant Gabriel amb un gol d’Olga.

La fitxa del partit
SANT GABRIEL 0 FCBARCELONA 1

Sant Gabriel
: Marina, Eva, Romero, Carol, Olga Moreno, Alba, Gio,Rebeca, Cubí, Cristina i Marta. També han jugat Halley, Rebollo i Cristina.
FCBarcelona: Ràfols, Lau, Meli, Ani, Melani, Marta, Corredera, Míriam, Vicki, Sònia i Olga. També han jugat Kenti, Montse i Carol.

Gols: 0-1, Olga, min 18.

Àrbitre: Juan Manuel Martín.

La temporada passada, l’equip femení del Barça va perdre (3-0) al camp del Sant Gabriel. El triomf per la mínima en aquesta jornada és de gran valor atesa la dificultat històrica de guanyar en aquest camp.

Oportunitats per golejar

Conscients de les dificultats per guanyar al camp del Sant Gabriel, les noies de Xavi Llorens han sortit a totes, i gràcies a un domini abassegador han generat un munt d’ocasions al llarg dels primers 45 minuts.

L’únic gol, però, ha arribat en el minut 18 fruit d’una treballada acció ofensiva que ha culminat Olga. El Barça ha pogut golejar el Sant Gabriel en aquest període, però el desencert en les rematades finals ho ha fet impossible.

S’obre el partit

El partit s’ha obert en una segona meitat on el Barça, al contraatac, ha tingut moltes oportunitats per marcar. El Sant Gabriel no ha generat perill en el transcurs normal del partit, però sí que ho ha fet, en canvi, en accions a pilota aturada.

Les noies de Xavi Llorens han sumat la segona victòria consecutiva després de vèncer en la primera jornada el Collerenc (3-1).