Segona golejada del Juvenil A (4-0)

Juvenil A

11.09.2011 18:07

Jaume Marcet

El Juvenil A ha necessitat 53 minuts per inaugurar el marcador, però després d’aquest primer gol de Quintillà no ha patit per assegurar la victòria i s’ha desfet per 4-0 del Manlleu.

Segona victòria de la temporada. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

La fitxa
FC Barcelona, 4
Manlleu, 0

FC Barcelona:
Miguel, Carlos Julio, Bako, Ayala, Grimaldo, Patri, Calvet, Quintillà, Cristian, Moreno i Miguel Ángel. També han jugat Sandro, Ernesto, Nando i Brian.

Manlleu: Simón, Freixenet, Marcos, Ángel, Aitor, Nilo, Javi, Pablo, Youssef, Juan i Arnau. També han jugat Gutiérrez, Èric i Albert.

Àrbitre: Sánchez Aparicio.

Gols: 1-0, Jordi Quintillà, min 53; 2-0, Patri, min 62; 3-0, Cristian, min 70 i 4-0, Ernesto, min 77.
Després de golejar l’Osca en la primera jornada de Lliga (0-7), el Juvenil A blaugrana ha sumat tres punts més amb un triomf (4-0) gestat en una gran segona meitat.

El Manlleu havia guanyat en la primera jornada al Mataró (3-0) i, en la primera meitat contra el Juvenil A, ha justificat el seu bon inici de temporada amb una posada en escena molt interessant.

Domini sense gols

2011-09-11_JUVENIL_A-MALLEU_05.JPGEl Barça dominava però els osonencs es defensaven bé i generaven perill a la contra. Els xuts llunyans de Jordi Quintillà i les jugades en velocitat de Cristian Herrera eren els arguments principals d’un Juvenil A que amb el pas dels minuts anava creixent i s’apropava.

Premi al bon joc

Un gran xut de Jordi Quintillà en el minut 8 del segon període ha trencat el partit. El gran desgast físic del Manlleu i la calor han fet que els visitants no es poguessin mantenir vius en el partit.

2011-09-11_JUVENIL_A-MALLEU_08.JPGA la sortida d’un córner, Patri, oportú, ha fet el 2-0 en el minut 62 del partit. I per esvair qualsevol opció visitant, Cristian ha signat el tercer gol quan quedaven 20 minuts per al final després d’una acció generosa de Sandro.

El definitiu 4-0 ha anat a càrrec d’Ernesto, que ha superat el porter local amb un bon cop de cap.